catalog digital

Instalatii

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Automatizari porti rezidentiale si industriale. Importa...

Ctin Lecca 5, Bucuresti, România
www.automatizarideporti.org

Automatizari pentru porti batante, culisante si pentru usi de garaj. Importator oficial al automatizarilor BFT produse in Italia. Preturi speciale, discount pentru dealeri, service si instalare pentru toate tipurile de automatizari porti BFT.

Telefon40723825175
E-mail

Blog incalzire

www.incalzire.com.ro

Daca te numeri printre persoanele interesate de o instalatie termica dar nu deti cunostintele necesare, este cazul sa te documentezi! Apeleaza la sfaturile noastre practice inainte de a cumpara un produs si vei avea garantia calitatii!

E-mail

Cabina de dus cu hidromasaj

★★★www.cabina-dus-hidromasaj.ro

Cabina de dus cu hidromasaj Informatii despre cabina de dus cu hidromasaj. Oferte si preturi, alege cabina de dus cu hidromasaj potrivita pentru casa ta. Cabina de dus cu hidromasaj cu cada.

E-mail

Calorifere, radiatoare

Bd. Ferdinand 120, Bucuresti, Romania
www.calorifere-radiatoare.ro

Calorifere, radiatoare Radiatoare de otel, calorifere de aluminiu, radiatoare fonta, elementi de aluminiu, corpuri de incalzire, radiatoare Airfel, radiatoare Purmo, radiatoare Kermi, portprosoape, robineti de radiator, robineti termostatici, convectoare

Telefon021-2530488
E-mail
Cuvinte Cheiecalorifereradiatoareairfelpurmokermi

Cazi de baie

www.cazi-de-baie.ro

Primele cazi au aparut prin anii 3300 i.Hr., dar de atunci si pana in zilele noastre, oferta este variata. Puteti opta in prezent fie pentru o cada cu hidromasaj (gen jacuzii), fie rotunde sau dreptunghiulare pentru confort sau pur si simplu „ascunse” in ...

E-mail
Cuvinte Cheiecadabaiehidromasaj

Centrale incalzire

Bdul Pantelimon, nr. 1, Bucuresti, Romania
www.centraleincalzire.ro

Obiectul de activitate principal al societatii il constituie comercializarea unei game deosebit de variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire sanitare si climatizare.

Telefon021-321.84.95
Fax021-252.37.42
E-mail

Certificat energetic

www.avizareenergetica.ro

Certificatul energetic atesta cat de eficienta este sau nu o cladire in consumul resurselor – combustibil, energie electrica, energie termica – pentru a oferi conditiile optime de functionare.

E-mail

Decorad Calorifere Decorative, Radiatoare Decorative

STR.PASCAL ARISTIDE.NR 1, Bucuresti, Romania
www.caloriferedecorative.com

Radiatoare decorative, calorifere verticale de otel, aluminiu, calorifere de baie portprosop, radiatoare electrice de perete, calorifere din fonta aurii sau cupru antichizat, corpuri de incalzire economice la temperaturi joase ale agentului termic pentru ...

Telefon0722540754
E-mail

Dedurizarea apei

www.dedurizarea-apei.eu

Dedurizarea apei Dedurizarea apei este procesul care permite eliminarea calciului si magneziului din apa. Acestea, impreuna cu prezenta bicarbonatilor, sunt principala cauza a depunerilor in interiorul instalatiilor termice sau casnice (sisteme de incalzire, masini de ...

E-mail

Dezumidificator aer

www.dezumidificator.com

Site-ul nostru cuprinde articole variate din care puteti alege un dezumidificator ce corespunde cerintelor dumneavoastra. Dezumidificatoarele se pot utiliza pentru subsoluri, vestiare, galerii de arta, camere pentru uscarea hainelor, muzee.

E-mail