catalog digital

Parchet

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Parchet lemn masiv stejar

www.fagia.ro

Oferim spre vanzare toate tipurile de parchet lemn masiv, stejar, nuc, paltin, lambriuri si asteriala. Calitatea si confortul la picioarele dumneavoastra.

E-mail
Cuvinte CheieParchetlemnmasivstejar

Parchet lemn masiv stejar

Craiova, Craiova, Romania
www.flanders.ro

Parchetul din lemn masiv este cel mai frumos si durabil parchet existent. Pe langa parchet va oferim si adeziv pentru parchet, lacuri, grunduri si chiar si montaj parchet.

Telefon0721277408
E-mail
Cuvinte CheieParchetlemnmasivstejaradezivgrundlaclacuriadezivicraiova

Parchet Masiv

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.proges.ro/parchet-masiv/page1.html

Proges va ofera parchet masiv la cele mai bune preturi. Parchetul este disponibil in diferite esente si se poate adapta diferitelor stiluri de amenajari interioare. Durabil si rezistent, parchetul masiv va da un plus de eleganta casei tale.

Telefon0755614400
E-mail

Parchet Masiv si Usi de Elita

Calea Floreasca Nr 39, Bucuresti
www.casabambus.ro

Casa Bambus importa si distribuie parchet din lemn masiv din Asia, America de Sud si Africa, parchet stratificat din Germania, Italia si Austria, parchet laminat din Germania, usi de interior si exterior din Italia, corpuri de iluminat, mobilier pentru gr ...

E-mail

Parchet stratificat

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.parchet-stratificat.info

Parchet stratificat. Ieftina, moderna, eleganta, intima pot fi caracteristicile unei pardoseli de calitate alegand unul din modelele de parchet stratificat.

Faxhttp://www.parchet-stratificat.info
E-mail

Parchet stratificat - triplustratificat

www.parchetstratificat.eu

Parchet stratificat – Preturi super avantajoase la toate tipurile de parchet , startificat, triplustratificat, lemn, stejar – Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Comercializam marci de renume: Karelia, terhurne etc

E-mail

Parchet, parchet masiv

ostasilor 27, Bucuresti, Romania
www.naturalhomeparchet.ro

Comercializam parchet masiv, parchet stratificat, parchet exotic, plinta, terase lemn, deck, oferim sistem complet pentru montaj si finisare.

Telefon0721789850
E-mail

SC GEOSIM S.R.L. - Parchet Masiv, Exotic & Laminat

Calea Bucureştilor Nr. 30, Otopeni, Romania
www.parchetgeosim.ro

SC GEOSIM S.R.L. - Parchet Masiv, Exotic & Laminat PARCHET MASIV: Cireş, Fag, Frasin, Nuc, Paltin, Salcâm, Salcâm aburit, Stejar, Parchet exotic... etc. PRODUSE: Trepte, Contratrepte, Nas de treaptă, Baluştri, Montanți, Mână curentă, Butoni, Plinte, Pervazuri, Glafuri ferestre, Mască de calorifer, Adeziv ...

Telefon0744776551
Fax0213104878
E-mail