Imprimare |  Close this window

Sport Guru.ro

Cuvinte Cheie
Logo
Sport Guru.ro
Pentru ca romanii au inceput sa fac tot mai mult sport si tot mai diversificat, ne-am propus sa le dam o mana de ajutor aducandu-le mai aproape echipamentul si accesoriile sportive de care au nevoie.

SportGuru.ro este un magazin online multisport care comercializeaza articole sportive si accesorii, ale unor producatori modiali de renume ca Wilson, Babolat, Head, Cube, Giant, Everlast, Fischer, Atomic, Suunto etc.

Logistica si conditiile comerciale agreeate cu importatorii agreeati ai marcilor amintite mai sus si aportul financiar in achizitia de stocuri, fac ca SportGuru.ro sa fie o alternativa foarte serioasa la marile lanturi de magazine de sport deschise in ultima perioada in Romania, produsele pe care le comercializam fiind in unele situtii si cu pana la 30-40% mai competitive ca si pret, decat cele comercializate in magazine de sport de renume.

Publicul nostru tinta este unul foarte vast , care acopera toata plaja de varsta si vestea buna este ca, conform statisticilor acesta este in plina crestere. Sportul este una dintre alternativele preferate ale romanilor pentru recreere mai ales in conditiile economice actuale care au redus foarte mult din alte variantele mult mai costisitoare cum ar fi turismul .

Cel mai probabil in 2011 ne veti vedea si in offline sustinand diverse evenimente sportive si sportivi in diverse competitii, astfel incat sa consolidam cat mai mult pozitia de “guru” pe care ne-am asumat-o :) .

Let’s sport together!
Imprimare |  Close this window