catalog digital

Scule si unelte

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Aparat de sudura

www.aparat-de-sudura.ro

Aparat de sudura Aparatul de sudura este un echipament care cu ajutorul curentului electric realizeaza lipirea a doua materiale. Exista o gama variata de modele cum cum ar fi aparatul de sudura electric, cu fibra optica, franius, invertor, plastic sau prin polifuziune.

E-mail
Cuvinte Cheieaparataparatsudura

Aparate de sudura ieftine

Splaiul Unirii 160, Bucuresti, Romania
desudura.ro

Aparate de sudura ieftine DeSudura.ro este un magazin specializat in aparate de sudura si accesorii administrat de Vladicom Tools, o companie cu experienta vasta in domeniul sculelor si uneltelor profesionale.

Telefon031.717.17.29
E-mail

Automatizari Porti

Bucuresti
ferometal.ro

Oferim o gama variata de automatizari porti , porti automate, automatizari porti batante, porti culisante, porti fier forjat precum usi de garaj.

Telefon0724128394
E-mail

Demolorari si ecologizari

Str. Ion Mihalache nr 128, Sector 1, Bucuresti, RO
www.demolari-ecologizari.ro

JB ECO-IND este specializata in constructii,demolari ,lucrari de demolare de rutina, strategica, si de specialitate, dezafectare, dezmembrare, deconstructie, cu mijloace mecanizate si prin folosirea explozivilor, a obiectelor industriale, precum si in eco ...

Telefon021.2222438
E-mail

Divalro Debit

Str. Cometului, nr. 4, Ploiesti, Romania
www.divalrodebit.ro

Firma Divalro Debit a fost infiintata din dorinta de a servi piata romaneasca cu produse de calitate germana garantata. Robert Röntgen este unul dintre cei mai importanti producatori de panze debitat metale din lume.

Telefon0726.762.347
E-mail