catalog digital

Mycloset.ro

Logo
Mycloset.ro este primul outlet on-line din Romania. Am inceput in anul 2007 si in luna iunie 2010 am avut 37.000 de produse , 297 de marci diferite si 200.000 de vizitatori si 5.000.000 de afisari. Media pe comanda in luna iunie a fost de 440 RON. Transportul produselor a fost si a fi mereu gratuit in orice localitate din Romania si se face prin curier rapid.

Comercializam cele mai cunoscute brand-uri din lume, nu o sa vi le enumeram aici pentru ca sunt foarte multe si suntem siguri ca deja le stiti.
Afiliatilor nostri le oferim un procent de 8% din vanzari cu o perioada de recurenta de 3 luni. Avand in vedere ca media pe comanda in ultima luna a fost 440 RON cel mai simplu calcul va arata ca pentru fiecare client care ajunge la noi veti primi in medie 44 RON.

Deasemenea pentru fiecare dintre cei care isi creeaza conturi in magazinul nostru veti primi 3 RON.

Pentru a atrage cat mai multi clienti noi si pentru a-i fideliza pe cei vechi in fiecare zi avem promotii cu reduceri de pana la 50% la anumite marci prezente in magazinul nostru. Avem promotii saptamanale cu reduceri valabile 7 zile, promotii zilnice valabile 24 de ore cat si promotii pentru weekend.

Target-ul magazinului : 16-45 ani , deoacere avem o gama foarte variata de produse si marci putem spune ca ne adresam aproape tuturor utilizatorilor de internet din Romania
Harta
Imagini (1)