catalog digital

Firma/site

I Fix It

www.ifix-it.ro

O gama larga de servicii: reparatii, decodari, resoftari, recarosari telefoane, reparatii laptop-uri. De asemenea va oferim si o gama variata de accesorii (huse, folii, incarcatoare).

Telefon0765324526
E-mail

I.I. COTOC VIOREL MARIN

www.filmarinuntibucuresti.ro

Filmari Nunti Bucuresti - serviciu specializat pe productia foto-video avand o experienta larga de-a lungul anilor. Va oferim pachete de filmari atat SD cat si HD pentru nunti, botezuri sau alte eveniemente importante din viata dvs.

Telefon0766405022
E-mail

I.I.Pavaluta I. Veronica

revobio.ro

Produsele sunt 100% naturale, fara adaosuri de alte ingrediente sintetice care afecteaza pielea, organismul si alte parti ale corpului, au certificari ecologice.

Telefon0748436832
E-mail

Ibra Distribution

www.wc-mobil.ro

Veti gasi la noi, toate tipurile de toalete ecologice. Site-ul nostru include toalete ecologice vidanjabile, toalete ecologice racordabile, toalete ecologice pentru persoane cu dizabilitati / handicap, toalete ecologice second hand

Telefon0721013018
E-mail

Iceburg distributie cafea

www.iceburg.ro

Detinem un numar de noua coffee shop-uri, iar obiectivul principal este extinderea retelei la un numar de 20 de coffee shop-uri, atat in Bucuresti cat si in principale orase ale tarii. Importam si distribuim produse premium si super-premium: cafea, bautur ...

E-mail