catalog digital

Firma/site

Karcher

Str. Miletin, Nr. 46, Parter, Sect. 3, Bucuresti, Romania
www.ermach.com

Karcher. Compania Ermach este dealer al concernului Karcher si detine cel mai mare magazin de echipamente casnice Karcher din Romania. Suntem specializati in consultanta pentru utilarea cu echipamente pentru firme de curatenie si spalatorii auto, intocmim ...

Telefon40213225588
E-mail

Karcher

Str. Miletin, Nr. 46, Parter, Sect. 3, Bucuresti, Romania
www.ermach.com

Karcher. Compania Ermach este dealer al concernului Karcher. Ermach comercializeaza accesorii pentru orice echipament Karcher si poate furniza piese de schimb pentru orice echipament Karcher aflat in productie cat si pentru o gama extrem de variate de ech ...

Categorie:Servicii
Telefon40213225588
FaxStr. Miletin, Nr. 46, Parter, Sect. 3
E-mail

Karting

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.kartcrg.ro

KartCRG.ro va invita sa urmariti articolele actualizate zilnic despre asistenta karting, vanzare de karturi, motoare si tuning karturi, karturi bucuresti, ca sa fiti cat mai informati despre acest sport.

Categorie:Hobby
Telefon0755614400
E-mail

Kasta Construct

www.montaj-aer-conditionat.ro

Kasta Construct Kasta Construct ofera o solutie cand este vorba despre montajul unui aparat de aer conditionat sau de service al acestuia.tratam cu seriozitate si promtitudine orice client care ne solicita serviciile.avem in oferta si aparate de aer conditionat!

Categorie:Aer Conditionat
E-mail

kasta construct -firme de curatenie,servicii de curaten...

http://www.firme-curatenie.com.ro
www.firme-curatenie.com.ro

kasta construct -firme de curatenie,servicii de curatenie,curatenie de intretinere kasta construct team ofera servicii de curatenie civila si industiala,curatenie a fatadelor,curatenie de intretinere,dezinsectie si deratizare,alpinisti utilitari,catenie dupa constructor si dupa petreceri.oferim seriozitate si promtitudine!

E-mail