catalog digital

AlexaPromodesk

Firma/site(6)

Compresoare frigorifice

www.coldtech.eu

Vindem, livram, montam instalatii frigorifice, camere frig, agregate si suflante frigorifice, compresoare frigo, chillere, instalatii ventilatie climatizare. Promptitudine, lucrari garantate. Online store coldtech.eu . Instalatii frigorifice industriale.

Categorie:Servicii
Telefon0745008728
E-mail

Haine de dama la comanda

www.ateliercheri.ro

Producem haine de dama la cele mai bune preturi. Folosim materiale de cea mai buna calitate pentru rochii de seara, rochii de ocazie, rochii elegante, rochii de birou. Produsele pot fi modificate gratuit pentru dimensiunile dumneavoastra. Atelier Cheri.

Categorie:Imbracaminte
Telefon0767866673
E-mail
Cuvinte Cheiehainedamarochiirochiisearareadytowearcroitorierochiivararochiiocazie

HappyDent Family ofera servicii stomatologice minim-inv...

www.happydentfamily.ro

La HappyDent Family veti descoperi un ambient placut, relaxant si fara durere. Aplicam toate metodele stomatologiei moderne, bazate pe abordarea centrata pe pacient si particularitatile sale, accentul punandu-se pe solutii medicale personalizate.

Telefon0264423643
E-mail

Masini de inchiriat Bucuresti

www.rentacarbucuresti1.ro

Va punem la dispozitie servicii de rent a car Bucuresti si rent a car Otopeni la cele mai avantajoase preturi.Livrare gratuita in Bucuresti si Otopeni!

Categorie:Inchirieri auto
Telefon0731062823
E-mail

Power Metru fibra optica

www.vanzari-electronice-telecoms.ro

Distribuitor autorizat de echipamente de telecomunicatii marca Fujikura. Punem la dispozitie clientilor nostrii produse destinate lucrului in cadrul retelelor de fibra optica. Pentru mai multe informatii vizitati www.vanzari-electronice-telecoms.ro

Telefon0731359811
E-mail
Cuvinte Cheietragatoarecablucleaverfibraopticapatchpanelfibraoptica

Termopane Rehau Bucuresti

www.vreau-termopane.ro

Producem si montam termopane Rehau la cele mai bune preturi. Ne desfasuram activitatea in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti. Dispunem de o gama variata de accesorii pentru ferestre termopan si reparatii termopane. Acum si rulouri Exterioare.

Categorie:Casa si gradina
Telefon0736035559
E-mail