catalog digital

Psihologie

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Atacul de panica

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.atacul-de-panica.ro

Un atac de panica se caracterizeaza printr-un acces brusc si intens de frica sau anxietate. Aceste episoade pot deveni repetabile in special atunci cand revin conditiile care l-au declansat.

Telefon0735-548.829
E-mail

Cabinet individual de psihologie Camelia Dracsineanu

Sos Pantelimon, Nr 258, Sector 2, Bucuresti, Romania
www.camelia-dracsineanu.ro

Psiholog Camelia Dracsineanu, specializat in terapie de famile, ofer sedinte personalizate familiilor aflate in impas emotional. Integrez metode d eterapie sistemica, terapie narativa si terapie strategica in functie de necesitatile si situatia curenta a ...

Telefon0729889300
E-mail

Cabinet Individual ofera servicii specializate in Psiho...

www.cabinet-psihoterapeut.ro

Cabinet Individual de Psihologie ofera servicii specializate in psihologia: copiilor si adolescentilor, familiilor, parintilor si cuplurilor, persoanelor care se confrunta cu diferite probleme existentiale, de relationare, de comunicare, de adaptare, pers ...

Telefon0724572899
E-mail

Cabinet psihologic,control periodic medicina muncii,mun...

www.psihotim.ro

Psihotim-Evaluari psihologice obtinere permis conducere auto,obtinere/prelungire permis port-arma letala/neletala (autorizare,angajare),autorizare detectiv particular,examinare angajare/exam periodic agent paza,analiza muncii,recrutare.

E-mail

Cabinet Psihologie: Lucretia Preda - Psihoterapeut

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.psihologconsult.ro

Vei gasi aici informatii despre activitatea si serviciile mele, dar si despre modul in care poti beneficia de hipnoterapie atat tu, cat si cei dragi tie. Daca nu gasesti ceea ce cauti, contacteaza-ma, si te voi indruma cu placere.

Telefon0740226826
Faxhttp://www.psihologconsult.ro
E-mail

cabinetul de psihoterapie

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.cabinetul-de-psihoterapie.ro

Cabinet psihoterapie. Psihoterapeut atestat, Bucuresti sector 1. Psihoterapie si consiliere psihologica adulti, adolescenti si copii.

Telefon0735-548.829
E-mail

Lecitina

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.brainfitness.ro/fundament_stiintific.php

A fost dovedit de catre cercetatori ai neurostiintei ca, fara un antrenament regulat, creierul nu poate functiona la capacitatile maxime. Procesul se numeste brain fitness si implica exercitii ce stimuleaza abilitati precum viteza de gandire, memoria, rez ...

Telefon0722564973
E-mail
Cuvinte Cheielecitina

Psiholog bun Bucuresti

centrupsi.ro

Nu a fost nicicand mai simplu sa beneficiezi de suportul unui psiholog calificat. Alege clinica PSI din Bucuresti si ai parte de servicii de psihlogie, psihoterapie si consiliere de cuplu oferite de doi dintre cei mai renumiti psihologi romani.

Telefon0745555787
E-mail

Psiholog Clinician Psihoterapeut de Familie si Cuplu

Avram 24, Bucuresti, Romania
in2constient.ro

Psihoterapie de cuplu si familie; Consiliere psihologica in acord cu varsta, nevoile sau problemele fiecaruia; Consiliere Psihologica pentru familii cu dificultati, parintii al caror rol este resimtit ca o piedica in calea propriei dezvoltari.

Telefon0723 250 333
Faxhttp://in2constient.ro
E-mail

Psiholog Lucian Neacsu

www.psihologiepitesti.ro

Ma numesc Lucian Neacsu si sunt un psiholog care isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern situat in centrul orasului Pitesti, Arges. Ofer servici de psihologie si psihoterapie tuturor persoanelor sau cuplurilor din Romania

Telefon0745555787
E-mail
Director Web