catalog digital

Cuvinte Cheie:Psihoter

Firma/site RSS

Atacul de panica

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.atacul-de-panica.ro

Un atac de panica se caracterizeaza printr-un acces brusc si intens de frica sau anxietate. Aceste episoade pot deveni repetabile in special atunci cand revin conditiile care l-au declansat.

Categorie:Psihologie
Telefon0735-548.829
E-mail

cabinetul de psihoterapie

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.cabinetul-de-psihoterapie.ro

Cabinet psihoterapie. Psihoterapeut atestat, Bucuresti sector 1. Psihoterapie si consiliere psihologica adulti, adolescenti si copii.

Categorie:Psihologie
Telefon0735-548.829
E-mail

Psiholog bun Bucuresti

centrupsi.ro

Nu a fost nicicand mai simplu sa beneficiezi de suportul unui psiholog calificat. Alege clinica PSI din Bucuresti si ai parte de servicii de psihlogie, psihoterapie si consiliere de cuplu oferite de doi dintre cei mai renumiti psihologi romani.

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Psiholog Lucian Neacsu

www.psihologiepitesti.ro

Ma numesc Lucian Neacsu si sunt un psiholog care isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern situat in centrul orasului Pitesti, Arges. Ofer servici de psihologie si psihoterapie tuturor persoanelor sau cuplurilor din Romania

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Cabinet Psihologie: Lucretia Preda - Psihoterapeut

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.psihologconsult.ro

Vei gasi aici informatii despre activitatea si serviciile mele, dar si despre modul in care poti beneficia de hipnoterapie atat tu, cat si cei dragi tie. Daca nu gasesti ceea ce cauti, contacteaza-ma, si te voi indruma cu placere.

Categorie:Psihologie
Telefon0740226826
Faxhttp://www.psihologconsult.ro
E-mail

Psiholog Roxana Rohan

psihologroxanarohan.ro

” Cine priveste in exterior viseaza; cine priveste in interior se trezeste”- Carl Yung Dorinta de a fi un “arhitect al sufletului uman” nu poate veni decat din inima. A ajuta pe cineva inseamna sa te ajuti mai intai pe tine, iar cand ai reusit sa o faci, ...

Categorie:Psihologie
E-mail

Psiholog Clinician Psihoterapeut de Familie si Cuplu

Avram 24, Bucuresti, Romania
in2constient.ro

Psihoterapie de cuplu si familie; Consiliere psihologica in acord cu varsta, nevoile sau problemele fiecaruia; Consiliere Psihologica pentru familii cu dificultati, parintii al caror rol este resimtit ca o piedica in calea propriei dezvoltari.

Categorie:Psihologie
Telefon0723 250 333
Faxhttp://in2constient.ro
E-mail

Cabinet Psihologic Cluj

psihodiagnoza.ro

Psiholog Cluj - Una dintre pasiunile mele este sa lucrez cu cupluri sau persoane care doresc sa-si imbunatateasca relatiile. Sunt împreuna cu sotul meu de 15 ani si avem o casatorie fericita si de aceea cred ca pot sa-ti împartasesc atât din experienta ...

Telefon0748572834
E-mail
Cuvinte CheiePsihoterapeut Cluj

Psiholog cluj

www.psiholog-psihoterapeut-cluj.ro

Psihoterapeut Stela Neamt, Membru al Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania specializat in psihoterapii cognitive si comportamentale, psihologie clinica, sexologie.

E-mail

Tedy crestin

www.adaptabil.ro

Psihoterapie, training, coaching si psihologie mixate, aplicate si implicate in viata de si cu zi. Ne bazam pe gandire critica si pe adaptabilitate pentru a ne creste calitatea si intelegerea vietii si va invitam cu no I in aceasta explorare.

Telefon0745654972
E-mail