catalog digital

Cuvinte Cheie:cabinet stomatologic Bucure

Firma/site RSS

Clinica dentara Bucuresti

Str. Jean Louis Calderon, Bucuresti, Romania
www.dentree.ro

Cabinet dentar Bucuresti Dentree este un cabinet stomatologic cu o echipa specializata in tratamentul pacientilor cu frica pana la fobie de dentist. Aceasta metoda consta in folosirea hipnozei ca anestezie in timpul tratamentului dentar.

Telefon0732 092 835
Fax0732 092 835
E-mail

Clinica stomatologica Bucuresti

www.clinica-stomatologica-bucuresti.ro

Clinica stomatologica Bucuresti clinica stomatologica Bucuresti ofera toata gama se servicii stomatologice la cele mai bune preturi. Dotari de ultima generatie, tratament fara durere.Pentru mai multe detalii cit si preturi.

Categorie:Stomatologie
E-mail

Cabinet stomatologic

http://www.aquadent.ro, Bucuresti, Romania
www.aquadent.ro

Rezolvam problemele dumneavoastra dentare, sigur si eficient in cabinetul nostru AquaDent, la preturi special. Pentru detalii contact si programari vizitati www.aquadent.ro

Categorie:Stomatologie
Telefon0213444444
E-mail

Cabinet stomatologic Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti, Romania
excellencedent.ro

In cabinetul nostru stomatologic o sa va simtiti ca la dvs. acasa. Aparatura folosita este de ultima generatie iar materialele cu care se lucreaza sunt profesionale. Va invitam la o consultatie gratuita din partea noastra.

Categorie:Stomatologie
E-mail

Cabinet stomatologic Bucuresti

Splaiul Independentei nr. 2J, Bucuresti, Romania
www.biodentalclinic.ro

BIODENTAL CLINIC - Clinica stomatologica Bucuresti, sector 3, Zona Unirii. Medicii clinicii BIODENTAL CLINIC va asteapta pentru a stabili impreuna tratamentul potrivit pentru problemele dumneavoastra dentare.

E-mail

Opris Denise

www.cabinetstomatologic-d.ro

Cabinet stomatologic Bucuresti Dr. Opris Denise | 0745080794. Daca ai nevoie de un dentist, care sa acorde o grija deosebita danturii tale si sa-ti redea stralucirea zambetului, Dr. Opris Denise este o excelenta alegere.

Telefon0745080794
E-mail
Director Web