catalog digital

Cuvinte Cheie:cabinet

Firma/site RSS

Cabinet Medicina Muncii Iasi

Aleea Tudor Neculai 131A, Iasi, Romania
www.medmuniasi.ro

Cabinet Medicina Muncii Iasi Vreti sa nu va pune-ti angajatii pe drumuri ? Medicina Muncii la firma dumneavostra ! Simplu, eficient, rapid ! Dr. OPRISA Cristina Medic Specialist Medicina Muncii Contact: 0722.620.602 Asistenta medicala profilactica: - examene medicale la anga ...

Telefon0723538065
E-mail

Cabinete Medicale Bucuresti

Militari, Bucuresti, Romania
www.cabinetemedicalebucuresti.ro

Portal dedicat Unitatilor Medicale din Bucuresti, cu o structura completa si inteligenta a informatiilor, care il transforma intr-un motor de cautare rapid si eficient, ce are raspuns la orice aspect ce tine de domeniul sanatatii.

E-mail

Protectia muncii

Str Clabucet, Nr 4-6, Cam. 10, Bucuresti, Romania
www.iristarmed.ro

Protectia muncii Cabinet medicina muncii Bucuresti va ofera la preturi accesibile servicii complete de medicina muncii, prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor profesionale, colaboreaza cu firme specializate in protectia muncii pentru indentificarea pericolelor, pr ...

Categorie:Locuri de munca
Telefon0763673188
E-mail

Clinica dentara Bucuresti

Str. Jean Louis Calderon, Bucuresti, Romania
www.dentree.ro

Cabinet dentar Bucuresti Dentree este un cabinet stomatologic cu o echipa specializata in tratamentul pacientilor cu frica pana la fobie de dentist. Aceasta metoda consta in folosirea hipnozei ca anestezie in timpul tratamentului dentar.

Telefon0732 092 835
Fax0732 092 835
E-mail

Cabinet de avocat Iasi

www.consultantavocat.ro

Cabinet de avocat Iasi Marius Todeanca stie ce poate sa faca pentru a creste valoarea juridica a companiei tale. Lasa pe mana noastra departamentul tau juridic o saptamana pentru a putea observa diferentele. Suna acum pentru o oferta specializata!

Categorie:Juridic
E-mail

Clinica stomatologica Bucuresti

www.clinica-stomatologica-bucuresti.ro

Clinica stomatologica Bucuresti clinica stomatologica Bucuresti ofera toata gama se servicii stomatologice la cele mai bune preturi. Dotari de ultima generatie, tratament fara durere.Pentru mai multe detalii cit si preturi.

Categorie:Stomatologie
E-mail

Lista avocati

www.lista-avocati.ro

Lista-avocati.ro este un director al tuturor avocatilor din Romania. O lista care se vrea cat mai completa si corecta, in care poti gasi avocati dupa localizare sau domenii de expertiza.

Categorie:Juridic
Fax0212246922
E-mail

Cabinet de reumatologie Dr. Simona Popescu - PITESTI

Str. Alunului bloc C17, PITESTI, Arges
www.cabinetreumatologiepitesti.ro

Siteul de prezentare al cabinetului individual Dr. Simona Popescu. Cabinetul acopera specialitatea reumatologie, respectiv specializarile: recuperare, medicina fizica si balneologie. Este situat in Pitesti, pe strada Alunului, la parterul bloc. C17.

Telefon0729881673
E-mail

Stomatologie Craiova - cabinet stomatologic Andreea Flo...

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.cmiandreeaflorea.ro

Stomatologie Craiova - Cabinet Stomatologic Craiova - Cabinet Medical Stomatologie Generala Medic Primar Dr. Andreea Florea - extractii,plombe,punti,proteze,carii,pulpite,detartraj,periaj,tratamente dentare,medicina dentara,medic dentist,dentist.

Categorie:Stomatologie
Telefon0743146257
E-mail

Psiholog Consult

strada Traian nr. 95, Galati, Romania
www.psihologconsult.ro

Servicii Psihologice de Specialitate: Consiliere Psihologica si Psihoterapie, Hipnoterapie, Evaluare si Consultanta Psihologica.

Telefon0740226826
Fax0740226826
E-mail