catalog digital

Cuvinte Cheie:dezumidi

Firma/site RSS

Dezumidificator

www.dezumidificator.com

Dezumidificator Magazin online dezumidificatoare. Puteti alege dintr-o gama variata cum ar fi dezumidificator pentru tubulatura, pentru piscina - de podea, de perete, pentru utilizari generale sau agregate piscina.

Categorie:Siteuri
E-mail

Dezumidificatoare

www.dezumidificatoare.info.ro

Dezumidificatoare Un dezumidificator este un aparat de uz casnic ce are rolul de a reduce nivelul de umezeala din aer. Se intalneste si in industrie, unde sunt folosite in camere climatice industriale pentru mentinerea nivelurilor de umiditate dorite.

E-mail

Dezumidificator aer

www.dezumidificator.com

Site-ul nostru cuprinde articole variate din care puteti alege un dezumidificator ce corespunde cerintelor dumneavoastra. Dezumidificatoarele se pot utiliza pentru subsoluri, vestiare, galerii de arta, camere pentru uscarea hainelor, muzee.

Categorie:Instalatii
E-mail

Simplex International

www.simplex-international.ro

O gama variata de purificatoare cu filtru HEPA si purificatoare cu filtru ULPA, dezumidificatoare, perdele de aer, aparate aer conditionat - oferite de Simplex International.

Categorie:Electrocasnice
E-mail

Dezumidificatoare

www.dezumidificatoare.com

Site-ul www.dezumidificatoare.com va pune la dispozitie o gama larga de produse la preturi promotionale. Veti gasi aici informatii pentru dezumidificatoare de uz general, dezumidificatoare pentru piscine si centrale de dezumidificare.

E-mail

Dezumidificatoare

www.dezumidificatoare-simplex.ro

Dezumidificatoare aer, dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare rezidentiale, dezumidificatoare comerciale oferite de Simplex International. Simplex International va ofera o varietate de dezumidificatoare, de diferite tipuri (rezidentiale, comer ...

Categorie:Aer Conditionat
E-mail

DAEDAL TRADE SRL

www.roboutique.ro

Roboutique propune o gama larga de roboti pentru piscine de la cei mai cunoscuti producatori: Astral Pool, Polaris, Aquabot, Hayward, Solar-Breeze. Descoperiti oferta noastra si alegeti modelele de roboti pentru piscine care corespund cerintelor dumneavoa ...

Telefon0745112005
E-mail