catalog digital

Cuvinte Cheie:gresie

Firma/site RSS

lavoare

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.ductilinvest.ro

Ductil Invest este unul dintre putinii furnizori de produse ceramice si sanitare (gresie si faianta, chiuvete, lavoare, wc-uri, bideuri) cu o vasta si lunga experienta din Romania, disponibile intr-o mare varietate de culori

Telefon0760677390
Faxhttp://www.ductilinvest.ro
E-mail

Amenajari interioare

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.idhouse.ro

Amenajari interioare cu Ianis Deco House si zugravirea casei nu mai este o corvoada, Instalatii Sanitare, scurgerile de apa, tevi infundate,Montaj calorifere,Bransare masina de spalat

Telefon0723783014
E-mail

SC Izotech Services SRL

www.izotech-services.ro

Solutii complete de la fundatie la acoperis. Sisteme de hidroizolatii - Acoperisuri, terase, balcoane. Hidroizolatii cladiri industriale si sociale (acoperisuri trapezoidale foi metal, bariera vapori, vata minerala sau membrane PS, PVC, bitum).

Telefon0722212792
E-mail

Work Test SMA SRL

www.worktest.ro

Manopera in Constructii de la o Echipa de Profesionisti care isi respecta INTOTDEAUNA Termenele! Montaj Rigips, Montaj Pereti Rigips, Montaj Gresie Faianta, Montaj Parchet, Montaj Tapet, Zidarie, Tencuieli, Zugraveli, Sape, Termoizolatii.

Telefon0724021393
E-mail

Gresie faianta Suceava

str. Calea Unirii nr. 27A (lângă Carrefour), Suceava, Romania
www.primatex.ro

Primatex a fost fondată în anul 1993, având ca principală activitate comercializarea materialelor pentru finisaje în construcţii şi a obiectelor sanitare: mocheta, parchet, linoleum, gresie si faianta; Societatea noastră este distribuitor autorizat al un ...

Telefon0741.178.175
E-mail

Greseie de calitate – ItalService

Lugoj, Lugoj, Romania
www.italservice.ro

Italservice isi propune sa promoveze produse ceramice de cea mai buna calitate, fiind inn contact cu cele mai noi tendinte din domeniu. Produsele Italservice, marca Made in Italy, sunt recunoscute pentru calitatea deosebita si atentia acordata detaliilor.

Categorie:Gresie - Faianta
Telefon0727585783
E-mail

TopCasa - Gresie si faianta

Clujului, nr. 311, Oradea, Romania
www.topcasa.ro

Firma noastra are ca obiect de activitate comercializarea materialelor pentru finisaje interioare precum: gresie, faianta, obiecte sanitare, adezivi, vopsele Caparol, robineti, mobilier de baie, toate acestea sub brandul TOP CASA.

Telefon0259476284
E-mail

SC BLISS ART DESIGN SRL

www.bliss-art.ro

Magazin de prezentare si desfacere a materialelor de calitate superioara destinate amenajarilor interioare si exterioare: gresie, faianta, parchet, tapet, mocheta, corpuri de iluminat, baterii apa, mobilier de lux pentru baie, baterii apa, sisteme de dus.

Telefon0213130132
E-mail

Ovidiu Brusturean

www.outletgresiefaianta.ro

OutletGresieFaianta va ofera produse din gresie si faianta de o calitate superioara la cele mai bune preturi. Suntem direct importatori ai produselor ceramice avand acces la stocuri respectiv lichidari de stocuri a producatorilor europeni.

Telefon0745173077
E-mail

Gresie, Faianta

www.gresiesifaianta.org

Amenajari interioare decoratiuni interioare executam o gama larga de servicii: montaj rigips, izolatii, placari pereti, montaj pereti despartitori, plafoane false fixe, tavane casetate, design, scafe gips carton, forme rigips, modele rigips, mobilier rigi ...

E-mail
Cuvinte CheieGresieFaiantamontajgarantiescafe