catalog digital

Cuvinte Cheie:instalatii electrice

Firma/site RSS

Electrician bucuresti

unirii 1, bucuresti, ROMANIA
www.electrician-bucuresti.com

Apeleaza cu incredere la electricienii nostri care sunt non stop. Atunci cand cauti un electrician Non Stop apeleaza la firma noastra si totul va fi rezolvat rapid si fara griji.

Categorie:Servicii
E-mail

Executie instalatii electrice

Executie instalatii electrice, tablouri electrice, remediere defectiuni electrice, interfoane, camere de supraveghere, curenti slabi internet si tv, automatizari sisteme ventilatie, iluminat ambiental, montaj apratura electrica, lampi cu senzor.

Categorie:Instalatii
E-mail

Reparatii televizoare si electronice

Str. Ilie Maduta, Bl. 324, Sc. C, Ap. 2, Arad, Tel: 0723380028, Arad, Romania
www.electronicpartener.ro

Ai un televizor defect sau tocmai ti s-a stricat? Ai ajuns in locul potrivit, efectuam reparatii TV de orice marca si orice tip, chiar daca este LCD, Plasma, LED sau vechiul TV cu tub. Oferim si alte tipuri de reparatii, reparatii calculatoare, instalatii ...

Telefon0723380028
E-mail

Amenajari interioare

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.idhouse.ro

Amenajari interioare cu Ianis Deco House si zugravirea casei nu mai este o corvoada, Instalatii Sanitare, scurgerile de apa, tevi infundate,Montaj calorifere,Bransare masina de spalat

Telefon0723783014
E-mail

Lucrari de instalatii electrice

www.instalatiielectrice.biz

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul electrotehnic, realizam instalatii electrice de interior pe raza judetului Iasi, pentru case, apartamente, hale, studiouri, spatii comerciale etc.

Categorie:Instalatii
Telefon0723597903
E-mail

Instalatii electrice

www.popenergia.ro

Activitatile principale ale companiei noastre sunt lucrarile la instalatiile electrice, sanitare si constructiile civile. Echipa noastra de experti va sta la dispozitie cu o gama de servicii pentru instalatii electrice si sanitare, precum si constructii c ...

Categorie:Instalatii
E-mail

Electrician Autorizat ANRE

Firma Atestata ANRE si agreata ENEL ce executa si proiecteaza bransamente electrice pe toata raza Municipiului Bucuresti si Ilfov.Va oferim toata gama de instalatii electrice pentru caminul dumneavoastra.

Categorie:Instalatii
E-mail

Electrician Autorizat

bransament.ro

Firma atestata ANRE executa instalatii electrice aeriene,subterane,instalatii electrice de joasa tensiune.Realizam dosarul tehnic al instalatiei de utilizare pe toata raza judetului Bucuresti si Ilfov.

Telefon0765266468
E-mail

RCH Con Instal - proiectare si executie instalatii

www.rchconinstal.ro

RCH Con Instal proiecteaza si executa instalatii electrice, termice, sanitare, de climatizare si ventilatie. RCH Con Instal va ofere cele mai accesibile preturi la o gama variata de servicii in domeniul instalatiilor.

E-mail

Manolache Alexandru Mihai PFA

proiectare-executie-instalatii-electrice.ro

Proiectare si executie instalatii electrice de joasa tensiune si medie tensiune pentru orice casa, hala industriala, imobil, studii de solutie retea,posturi de transformare,firide bransamente electrice, baterii compensare energie reactiva

Telefon0741273042
E-mail