catalog digital

Cuvinte Cheie:instalator

Firma/site RSS

Instalator Bucuresti

instalator-profesionist.ro

Ai nevoie de un electrician profesionist? Ai nimerit unde trebuie.

Categorie:Servicii
Telefon0766261392
E-mail

Instalator Profesionist

Avram 24, Bucuresti, Romania
instalator-profesionist.ro

Coloana pentru proba trebuie sa fie complet montata si fixata pe pereti. In cladiri locuite nefiind admise decat coloane de presiune joasa, proba se executa dupa anumiti parametri si in anumite conditii.Un instalator cunoaste acest procedeu.

Telefon0700123123
E-mail

Instalator sanitare si electrica

unirii 1, bucuresti, ROMANIA
www.instalator-sanitare.ro

Instalatorii nostrii sunt unii din cei mai buni instalatori din bucuresti, cu experienta de peste 18 ani ne impunem in domeniul instalatiilor sanitare si a celor electrice de orice natura.

Categorie:Servicii
E-mail

instalator bucuresti

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.instalator-diverse.ro

instalator-diverse.ro este un serviciu creat pentru a rezolva in timp util problemele dvs. in domeniul instalatiilor sanitare,termice sau gaze. 24ore/7zile

Categorie:Instalatii
Telefon0767262696
E-mail

Instalatori din Romania

www.e-instalator.net

Site ce contine date de contact pentru instalatori. Sortarea se face in functie de judet / localitate iar accesul la datele de contact ale acestora este gratuit.

Categorie:Instalatii
E-mail
Cuvinte Cheieinstalatori

Mesterii Casei Tale

www.mesterii-casei-tale.ro

Mesterii casei tale va pune la dispozitie experienta din 2010 in domeniul amenajarilor interioare. Echipa noastra de instalatori, electricieni, zidari, faiantari, instalatori autorizati gaze, va ofera garantia lucrarii intre 6-12 luni in functie de comple ...

Telefon0731512789
E-mail

Ambient Electro Instal

www.instalatii112.ro

Executam servicii de montaj, intretinere si reparatii baterii, robineti, cabine de dus, jacuzzi, saune, masini de spalat, sifoane de scurgere, hidrofoare, obiecte sanitare, calorifere, wc-uri, etc, in Bucuresti si judetul Ilfov.

Telefon0743221731
E-mail

Terrainstal SRL

www.terrainstal.ro

Expertiza in: Instalatii sanitare Instalati termice Canalizare Reparatii diverse Asiguram servicii complete de montaj, punere in functiune, procurare materiale, utilaje si echipamente, reparatii si modernizari, asistenta tehnica etc. Preturi negociabile.

Telefon0722224448
E-mail

Proinstalator - Instalator

Ploiesti, Ploiesti, România
www.proinstalator.ro

Proinstalator este o firma de instalatori realizand lucrari de instalatii sanitare, instalarea centralelor termice, electrice, pe lemne sau pe gaz, montajul instalatiilor de apa sau canalizare, instalare de baterii, chiuvete, cazi, vase de toaleta, masini ...

Telefon0762851112
E-mail

Instalatii sanitare Bucuresti

Str. Virgil Plesoianu, nr. 80. Sector 1, Bucuresti, Romania
www.instalatii-sanitare.pro

Instalatii sanitare Bucuresti Firma Corola Instalatii S.R.L. executa instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov cu materiale performante si instalatori autorizati. Toate instalatiile vor fi executate dupa proiecte la standarde inalte de calitate. Garantam lucrarile executate.

Telefon0722311044
Fax0216662220
E-mail