catalog digital

Cuvinte Cheie:jaluzele

Firma/site RSS

Rulouri exterioare - Rulou.ro

Petru Rares, nr41, Piatra Neamt, Romania
www.rulou.ro

Rulouri exterioare - Rulou.ro Gama completa de produse tehnica de umbrire si antiefractie, rulouri exterioare, jaluzele exterioare, obloane , grilaje mobile , grilaje metalice. Servicii de distributie si montaj oriunde in Romanaia de la Automatizari Trading.

Telefon0333409321
Fax0333409321
E-mail

Jaluzele verticale

Bucuresti, Bucuresti
www.ofertejaluzele.cabanova.com

Executam si montam jaluzele verticale diverse culori si modele, dar si alte tipuri de jaluzele, rolete si rulouri din domeniul decoratiunilor pentru ferestre. Asiguram masuratori, transport si montaj.

Categorie:Jaluzele
Telefon0720563883
E-mail

kasta construct-jaluzele exterioare din aluminiu,aplica...

http://www.jaluzeleexterioare.ro
www.jaluzeleexterioare.ro

kasta construct-jaluzele exterioare din aluminiu,aplicate si suprapuse kasta construct produce si comercializeaza jaluzele exterioare din aluminiu,aplicate si suprapuse,in diverse culori si tipuri de actionari.oferim o solutie anti-efractie si pentru protectie solara.

Categorie:Jaluzele
E-mail

Jaluzele exterioare

www.rulouri.org

Obloane exterioare efectuate de societatea autorizata. Pret rulouri geam aluminiu si pvc ingloband actionare: manivela, telecomanda, broasca cu cheie, intrerupator, manuala, electrica, inchidere cu bolturi, snur, panglica.

Categorie:Jaluzele
E-mail
Cuvinte CheieJaluzele exterioare

Jaluzele orizontale

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.jaluzeleorizontale.cabanova.com

Societatea noastra executa si monteaza o gama variata de culori si modele pentru jaluzele orizontale din aluminiu dar si alte produse din domeniul tehnicii de umbrire.

Categorie:Jaluzele
Telefon0786881461
E-mail
Cuvinte Cheiejaluzele orizontale

Amenajari interioare si exterioare Timisoara

Timisoara, Timisoara, Romania
www.bonyrexconstruct.ro

Firma BONYREX CONSTRUCT SRL din Timisoara, realizeaza servicii complete de amenajari interioare si exterioare pentru apartamente,case,sedii si anume: gletuire,zugravire,turnare sapa,betonari,tencuieli,demolari ziduri,decupaje pereti,transport moloz, parch ...

Telefon0736423855
Fax0356262351
E-mail

Fabrica de jaluzele

Intrarea Biruintei Nr. 22 Oras Pantelimon Jud.Ilfov, Pantelimon, Romania
www.fabricadejaluzele.ro

S&D DESIGN COMPANY SRL este o societate romaneasca, cu capital integral privat infiintata in anul 2001. Astazi, societate noastra produce, comercializeaza si monteaza, intr-o gama variata de modele si culori cu diverse actionari, manuale sau electrice. ...

Telefon0722.555.557
E-mail

jaluzele orizontale

www.ofertejaluzeleorizontale.ro

Calitate la preturi accesibile. Daca asta cautati si dumneavoastra, ne bucuram ca va putem fi de folos. Jaluzele din materiale de cea mai buna calitate.

Telefon0720563883
E-mail

Tamplarie profile PVC

Str. Nerva Traian, Nr. 16,Sector 3, Bucuresti, Romania
www.arcom-gealan.ro

Firma cu renume in domeniu, SC Arcom Gealan SA a dat dovada, inca de la infiintarea firmei in anul 1997, de promptitudine, profesionalism si seriozitate. Experienta interna si internationala precum si excelenta pregatire profesionala a angajatilor , compl ...

E-mail

http://www.ofertejaluzeleverticale.ro

www.ofertejaluzeleverticale.ro

Sundecor Investment va ofera jaluzele verticale pentru ptotectie solara.Jaluzele verticale pentru decorarea biroului.Jaluzele verticale pentru decorarea casei.Jaluzele verticale cu o gama larga de culori si modele.

Categorie:Jaluzele
E-mail