catalog digital

Servicii Curatenie

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Desfundare Canal | Desfundare canal Bucuresti

www.desfundarecanal.ro

Oferim servicii pentru Desfundare Canal in Bucuresti si Ilfov la Preturi avantajoase.Avem servicii Non-Stop,Sunati chiar acum. Servicii profesionale desfundare canal. Singura modalitate prin care se poate evita infundarea canalizarii este spalarea tubulat ...

E-mail

Desfundare canalizari

Patrascanu, Bucuresti, Romania
www.desfundare-canalizari.ro

Desfundare canalizari Desfundare si intretinere sisteme de canalizare, decolmatare, desfundare cu inalta presiune, reabilitarea retelelor de canalizare

Telefon0728975100
E-mail

Firma curatenie ieftina

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.firma-curatenie.com

Firma de curatenie Global Cleaning Solutions este experta in servicii de curatenie. Firma de curatenie executa lucrari de curatenie profesionala. Preturile practicate de firma de curatenie sunt cele mai mici de pe piata.

E-mail

Firma de curatenie

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.firme-curatenie-bucuresti.ro

Firma de curatenie Firma de curatenie Dracula Services ofera cele mai bune servicii de curatenie. Avem cea mai experimentata echipa in domeniul curateniei impartita pe divizii: curateie in hale, curatenie in birouri, curatenie in mall-uri, curatenie in depozite, etc.

Telefon0754087087
E-mail

Firma de curatenie

www.firmadecuratenie.com

Firma de servicii profesionale de curatenie ofera o gama zilnica/saptamanala de servicii de intretinere pentru locuinte si sedii comerciale. Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate si personal bine antrenat si motivat.

E-mail

Firma de curatenie - Intercomserv

www.curatart.ro

Intercomserv ofera servicii de calitate la preturi imbatabile. Folosim produse de curatenie de ultima ora pentru o curatare ecologica, echipamente profesionale adaptate pentru orice tip de spatiu.

Firme curatenie

curatenie-civila.ro

Vrem sa iti demonstram ca o firma de curatenie ce foloseste eficient atat personalul cat si echipamentele poate ca intr-o perioada foarte scurta de timp sa faca totul sa sclipeasca. Si ca totul sa fie complet vei beneficia si de un tarif promotional.

E-mail

Firme de curatenie

Str. Miletin, Nr. 46, Parter, Sect. 3, Bucuresti, Romania
www.cleanleader.ro

Firme de curatenie. Clean Leader ofera servicii de curatenie exclusiv pentru firme. In portofoliul nostru se afla doua lucrari representative de curatenie post constructor realizate cu succes de catre compania noastra ce au fost prestate pentru magazinele ...

Telefon+40 21 322 55 33
E-mail

Inchiriere container 7 si 8 mc - 0728975100

★★★★
Patrascanu 7, Bucuresti, Romania
www.inchiriericontainer.ro

Inchiriere container 7 si 8 mc - 0728975100 Inchiriere container 7 si 8 mc pentru transport deseuri din constructi precum: pamant, nisip, pietris, argila, roci, pavaj, bitum, pamant, tigle, caramizi, beton, ipsos

Telefon0728975100
E-mail

kasta construct -firme de curatenie,servicii de curaten...

http://www.firme-curatenie.com.ro
www.firme-curatenie.com.ro

kasta construct -firme de curatenie,servicii de curatenie,curatenie de intretinere kasta construct team ofera servicii de curatenie civila si industiala,curatenie a fatadelor,curatenie de intretinere,dezinsectie si deratizare,alpinisti utilitari,catenie dupa constructor si dupa petreceri.oferim seriozitate si promtitudine!

E-mail