catalog digital

Catalog Real

Catalog Real, Revista Real, Brosura Real

real,- este o companie a METRO GROUP

METRO GROUP este unul din cele mai importante grupuri de comert international si cu amanuntul, aflat pe locul trei in lume. La ora actuala METRO GROUP este prezent in 33 de tari, unde detine peste 2.100 de magazine in care lucreaza in jur de 290.000 de angajati.

In cadrul METRO GROUP, real,- reprezinta conceptul de succes al hipermarketului cu autoservire intr-un spatiu mare de vanzare cu amanuntul.

Conceptul hipermarketului real,- aduce succesul deoarece el combina accesul simplu al clientului la produse, dimensiunile generoase ale spatiului, structura clara a gamei de produse si un sortiment cuprinzator la preturi competitive.

Intr-un spatiu de vanzari cu suprafata de 6.000-10.000 metri patrati clientul gaseste rapid si cu usurinta toate produsele de uz cotidian, de la mancare, trecand prin electrocasnice si pana la imbracaminte.

In fiecare zi isi fac cumparaturile aici un milion de clienti in Germania, si peste o jumatate dintre acestia vin la magazinele real,- cel putin o data pe saptamana. In segmentul hipermarketurilor real,- detine o pozitie de frunte pe piata, atat in Germania cat si in strainatate.

Pentru a accesa noul catalog Real apasati aici.

real-150-100

*sursa www.real-hypermarket.ro