catalog digital

Catalog eMAG

Catalog eMag, Revista eMag, Brosura eMag

Avantajele  eMAG

Flexibilitate

Comanzi online, prin telefon sau la showroom-ul eMag! Platesti exact cum vrei: la livrare sau online.

Poti alege, compara si comanda online produsele din oferta eMag, total informat. Ai preturi si stocuri actualizate in timp real si termene de livrare afisate pentru localitatea ta. Ai la dispozitie prezentari complete ale produselor, numeroase fotografii de calitate, precum si opiniile clientilor care au cumparat si folosesc deja produsele din oferta eMag.

Livrare gratuita

eMag iti aduce comanda rapid si gratuit oriunde!

Orice produs il alegi de la eMag, iti este expediat rapid si gratuit oriunde locuiesti. Pentru a-ti livra in siguranta comanda si cat mai repede, eMag alege cele mai bune servicii de curierat disponibile in Romania si mentine legatura permanent cu transportatorii, prin sistemul informatic. eMag iti trimite notificari prin email si sms cu detaliile importante ale livrarii comenzii tale, pentru a sti in orice moment stadiul acesteia.

ExtraGarantie de Retur pentru 30 de zile

La eMAG e OK sa te razgandesti! Ai 30 de zile intregi.

Gata cu iluzia ‘testarii’ unui produs la raft in magazin, in cateva minute! La eMAG se preia riscul ca produsul sa nu ti se potriveasca sau sa nu iti satisfaca asteptarile de performanta. Poti returna produsele achizitionate in maxim 30 de zile de la cumparare, chiar daca le-ai folosit si indiferent de motiv.

Service

Ramai clientul eMag si dupa ce cumperi.

Pentru a te bucura cat mai repede din nou de un produs care s-a defectat in termenul de garantie, produsele livrate de eMag beneficiaza de:
1. Service intr-o retea nationala: In cazul in care producatorul opereaza o retea nationala de service vei primi la livrare un certificat de garantie in care vei gasi cel mai apropiat centru de service precum si datele de contact
2. Service pick-up & return gratuit: In cazul in care producatorul opereaza un singur centru national de service, vei primi un certificat de garantie emis de eMAG in baza caruia poti solicita repararea produsului prin intermediul service-ul nostru. Imediat dupa solicitare, eMag va trimite un curier acasa, va prelua produsul, il va repune in functiune si ti-l va trimite inapoi prin acelasi curier. Transportul dus-intors il plateste eMag.

Finantare

Credite speciale pentru clientii eMAG: chiar si 20 de rate fara dobanda.

eMag creeaza in permanenta solutii speciale de creditare impreuna cu parteneri Fie ca iti doresti un un card de credit cu care poti plati in rate fara dobanda sau un credit de consum, ai mereu in oferta eMag un produs financiar care impreuna cu politica de preturi iti ofera cele mai avantajoase conditii din piata. Pentru a te bucura din plin de momentul in care iti vei deschide cadoul.

Pentru a accesa oferta speciala eMAG apasati aici.

emag-150-100

*sursa www.emag.ro