catalog digital

Scoli de soferi

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Auto Diana- scoala de soferi auto moto-Bucuresti

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.scoliautomoto.ro

Scoala de soferi Auto Diana ,organizeaza cursuri pentru pregatirea cursantilor ,in vederea obtinerii permisului de conducere auto moto.Pregatirea teoretica se tine la scoala de soferi,iar cea practica pe trasee de examen auto sau in poligon.

Telefon0730.655.301
E-mail

Chestionare auto

www.chestionare-online.com

Site dedicat celor ce doresc sa isi faciliteze procesul de invatare pentru obtinerea permisului de conducere - codul rutier, regulamentul de aplicare al codului rutier precum si chestionare auto online.

E-mail
Cuvinte Cheiechestionareauto

Chestionare Auto

www.chestionare-auto.com

Chestionare Auto, Legislatia in vigoare, Indicatoare rutiere si Codul Rutier . Va oferim un portal auto cu Stiri, Forum si WebDirector. Legislatia rutiera in vigoare online! Studiaza Codul Rutier si Indicatoarele rutiere. 30 de chestionare auto online, i ...

E-mail

Scoala de soferi

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.scoala.co

SCOALA DE SOFERI / Instructor auto. Noi va ajutam sa gasiti cele mai bune scoli de soferi la cele mai bune preturi. Aici gasiti lista scolilor de soferi pe judete.

Telefon0755614400
E-mail

Scoala de soferi

www.scoala-de-soferi.info

Cel mai mare portal scoli de soferi. Noi va putem oferi contacte scoli de soferi, opinii absolventi, legislatie si chestionare. Deci Preturi - chestionare scoala de soferi - testimoniale despre instructori. Tot ce ai nevoie pentru PERMIS.

E-mail

Scoala de soferi Bucuresti

www.scoaladesofericatb.ro

Scoala de soferi categoria B, cursuri pentru formarea soferilor amatori si profesionisti. Scoala de soferi bucuresti la 600 RON. Scoala de soferi categoria B in Bucuresti la preturi mici.

E-mail

Service Roti - Vanzari Anvelope

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.samtradi.ro

Totodata organizam cursuri de scolarizare in vederea obtinerii Permisului de Conducere pentru motorete A1,motociclete A si autoturisme B in zona de Nord a Capitalei,localitatea Mogosoaia,judetul Ilfov-Efectuam Asig.RCA/Casco-Avize Psihologice Auto.

Telefon0722478501
E-mail