catalog digital

Telefonie mobila

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Acumulatori si Baterii Originale Telefoane Mobile

www.baterii-si-acumulatori.ro/produse/acumulatori-originali-...

Baterii si Acumulatori Originali Telefoane Mobile Nokia Samsung Lg iPhone 4 Ipad 2 Motorola Sony Ericsson Htc Blackberry 9900.

Telefon0763 55 55 66
E-mail

Afla tot despre iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPad 2 s...

www.iphoneipad.eu

Aici poti afla detalii despre telefoanele iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5 precum si despre tabletele iPad 2 si iPad 3. Tot aici vezi preturi pentru iPhone 4, iPhone 4s si iPad 2 iar in curand poti vedea preturi si pentru iPhone 5 si iPad 3.Mai poti gasi si ...

E-mail
Cuvinte Cheieiphone 4iphone 4siphone 5ipad 2ipad 3

Carcase Originale Nokia iPhone Lg Samsung

www.magazingsm.ro/produse/carcase-originale-73

Carcase Originale Nokia iPhone Lg Samsung Sony Ericsson HTC Motorola Blackberry iPhone 4 oPhone 4s iPhone 3Gs iPhone 3G Blackberry 9900 Blackberry 9700 Nokia E72.

Telefon0763 55 55 66
E-mail

Forum discutii telefoane mobile

★★★★★www.cwr.ro

Forum discutii telefoane mobile Forum de discutii pentru telefoane mobile, smartphone, clone, android, windows mobile si abonamente provideri telefonie mobila din Romania

E-mail

Galaxy S4 Pret

str. Aviatorilor nr 1, Bucuresti, Romania

Samsung Galaxy S4 a ajuns in stocurile magazinelor online. Afla ce pareri au cei care l-au testat deja, care sunt plusurile si care sunt minusurile lui, vezi ce preturi are in magazine si care este cel mai mic pret pentru Galaxy S4 in Romania.

E-mail

HTC One Pret

str. Aviatorilor nr 1, Bucuresti, Romania

htconepret.com a fost lansat odata cu cel mai nou smartphone marca HTC. Aici veti gasi cele mai noi stiri, un review detaliat, ofertele din magazine, data de lansare oficiala in Romania precum si magazinele care vor oferi cel mai mic pret pentru HTC One.

E-mail

Nokia Asha 308

strada dristorului, bucuresti, România
www.gsmland.ro/telefon-mobil-nokia-asha_308-4130

Este lesne de observat că avem de a face cu telefoane entry-level, dedicate celor care nu sunt foarte interesați de performanțe multimedia sau de viteză și accesibilitate pe Internet.Lipsa unui receptor GPS este și ea un mare inconvenient,  iar conexiunea ...

Telefon0000000000
Faxstrada dristorului
E-mail
Cuvinte Cheienokiaasha308

samsung galaxy s3

samsung-galaxy-s3.info

Samsung Galaxy S3 este noul model de telefon de la Samsung. La noi puteti afla articole interesante despre acest model, preturile de pornire si diferitele stiri.

E-mail

Service GSM

www.ontopgsm.ro

Magazin de accesorii telefoane mobile si service GSM. Cele mai mici preturi pentru componente originale, accesorii originale, telefoane mobile, deblocari sau resoftari.

E-mail

Telefoane

www.telefoane.org.ro

Compania noastra comercializeaza telefoane mobile si accesorii (baterii, wireless, acumulatori, huse hands free, Bluetooth, car kit-uri, incarcatoare pentru masina sau pentru casa pentru telefoane mobile), produse digitale precum: televiziune digitala, ...

E-mail