Imprimare |  Close this window

Catalog de Cursuri

Adresa
Str Doamnei ,nr 14-16, Bucuresti, Romania
Telefon
0724837869
Logo
Cel mai complet portal de cursuri din Romania, catalog-cursuri.ro, pune la dispozitia utilizatorilor sai cea mai variata baza de date de cursuri, seminarii si workshop-uri, atat in tara cat si in strainatate. Adaptat unui segment divers de utilizatori, pe catalog-cursuri gasiti toate informatiile necesare pentru alegerea celui mai potrivit curs, oferte speciale si recomandari si un serviciu de cerere-oferta prin care puteti trimite cererea dumneavostra personalizata catre toti furnizorii de cursuri membri ai catalog-cursuri.ro

Buletinul catalog-cursuri.ro apare saptamanal si se distribuie gratuit prin email. Newsletterul contine ultimele cursuri publicate pe portal, cat si trainingurile ce urmeaza sa inceapa in urmatoarele saptamani. Pentru a va abona va invitam sa mergeti in pagina Newsletter si sa urmati pasii descrisi acolo.

Daca sunteti o persoana interesata de dezvoltare personala si profesionala pe catalog-cursuri.ro puteti sa:

* cautati un curs pe care doriti sa-l urmati
* gasiti oferte speciale / reduceri la diverse cursuri
* cautati compania care va satisface cel mai bine necesitatile si asteptarile
* cereti oferta personalizata pentru un curs sau training
* cititi articole si stiri despre piata de training, despre dezvoltare personala, analize despre piata muncii
* cititi comunicate de presa oferite de catre furnizorii de cursuri sau de catre redactia Catalog de Cursui

Daca sunteti o firma de training sau furnizor de cursuri, site-ul este dezvoltat special pentru a va facilita accesul la o metoda eficienta si moderna de promovare - promovarea in mediul online. Pe baza unui abonament, fiecare companie va beneficia de promovarea directa a fiecarui curs, precum si de cresterea vizibilitatii in randul potentialilor clienti.

Sistemul profesional de promovare www.catalog-cursuri.ro vine ca si raspuns la nevoia continua de informare a utilizatorilor, la dorinta acestora de a fi corect informati in privinta tuturor furnizorilor de cursuri din Romania. De asemenea, prin intermediul portalului, cei interesati pot cere oferte personalizate companiilor inscrise .

Practic cererea intalneste oferta in mediul online, iar www.catalog-cursuri.ro este serviciul profesional care faciliteaza acest lucru.
Imprimare |  Close this window