Imprimare |  Close this window

Gradinita Zum Zum

Cuvinte Cheie
Gradinita Zum Zum, amplasata in Bucuresti, se bucura de generozitatea conditiilor oferite de o vila primitoare si calda. Zona aproape lipsita de trafic auto, completeaza cadrul ideal in care gradinita isi desfasoara activitatea.
Experienta noastra didactica de peste 7 ani, atat in sistemul de invatamant de stat cat si in cel privat, ne-a determinat sa mergem mai departe de atat, in "slujba" copiilor, si sa infiintam aceasta gradinta. Suntem de parere ca primii ani din viata sunt cei mai importanti in dezvoltarea pasiunii pentru cunoastere si in acest scop, copiii sunt antrenati intr-un mediu plin de informatii, care combina cu succes metodele de invatare prin joc pentru a deprinde cat mai usor notiunile lingvistice si matematice, precum si comportamentul in societate.
Predarea se realizeaza in paralel in limbile romana si engleza. Personalul didactic este atent selectionat pentru competentele profesionale cat si pentru pasiunea lor. Personalul auxiliar al gradinitei a fost format dupa criteriul necesitatilor copiilor: medic pediatru, asistent medical, psiholog, profesor de sport, profesor de muzica, limba germana, limba engleza.
Va invitam sa descoperiti Gradinita Zum Zum.
Imprimare |  Close this window