catalog digital

clubturism

Firma/site(37)

Adriano Mobili

Soseaua Andronache, Nr. 201B, Bucuresti, România
www.adrianomobili.ro

Producem si comercializam mobilier pentru locuinte moderne. Pe site-ul nostru veti gasi cele mai accesibile canapele, precum si mobilier living, dormitor sau bucatarie la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa plasati o comanda!

E-mail

Amenajari Piatra Naturala

www.amenajaripiatranaturala.ro

Profesionisti in PLACARI CU PIATRA NATURALA si AMENAJARI GRADINI. Placari alei, terase, stalpi realizate de personal calificat, la cel mai bun pret

E-mail

Ancor Building Facility

Str. Herta, Nr. 7, Sector 2, Bucuresti, România
www.buildingfacility.ro

Ancor Design este o firma preocupata de realizarea lucrarilor de calitate in domeniul de proiectare a instalatiilor pentru constructii. O cladire are nevoie de proiect pentru a fi conceputa, de executie pentru a lua nastere si de o buna mentenanta .

Telefon0726.279.324
E-mail

Asigurari, Planuri financiare

www.asigurare.info.ro

Asigura-ti viitorul...astazi. Ajuta-ti planurile pentru maine...astazi. Opteaza acum pentru asigurare de sanatate sau de viata si bucura-te de o viata fara griji.

Telefon0729.071.518
E-mail

Atelier Croitorie Bucuresti

Calea Septembrie, nr. 218, Bl V47, Bucuresti, România
www.croitorieatelier.ro

Cu putin ajutor de la Atelierul de Croitorie, va puteti transforma piesele de vestimentatie vechi in cele mai la moda piese.

Telefon0771705458
E-mail

Balkancar Hebar

www.balkancar-hebar.ro

Marca BALKANCAR este cunoscuta in Romania de peste 50 ani. Cele mai noi produse ale firmei sunt modernizate in intregime conform cerintelor europene. Ultimele modele se fabrica prin cooperare cu marcile cunoscute: DEUTZ si IVECO – motor, GRAZIANO si DANA- ...

Telefon0745.543.442
E-mail

Cabinet individual de psihologie- Crinela Turcu

B-dul Magheru, nr. 32-34 - reper Piata Romana, Bucuresti, România
www.psihoterapie.com.ro

Sunt CRINELA TURCU si iti pun la dispozitie experienta mea de peste 15 ani in domeniul psihoterapiei si psihologiei clinice. Vreau ca experienta mea profesionala impletita cu formarile mele ca profesionist si ca om sa te sustina in calatoria ta spre tine ...

Telefon0728.157.279
E-mail

Carboplak

Bd. Th. Pallady, Nr. 57, Sector 3, Bucuresti, România
www.carboplak.ro

Carboplak este singurul producator de policarbonat celular din Romania. Policarbonatul poate fi utilizat in domeniul constructiilor, fiind disponibil intr-o gama larga de culori.

Telefon0215690507
E-mail

ClinicaNeurologie.ro

www.clinicaneurologie.ro

Oferim servicii medicale de neurologie si va asiguram de sprijinul nostru calificat, orientat catre nevoile dumneavoastra.

E-mail

Consulta99

Str. Popa Soare, nr 37, Sector 2, Bucuresti, România
www.consulta99.ro

Portofoliul nostru cuprinde peste 600 de societati comerciale aflate in procedura de insolventa (observatie, reorganizare sau faliment). Oferim servicii de consultanta: manageriala, evaluari intreprinderi, bunuri imobile, intocmire planuri de afaceri, pre ...

Telefon021.320.75.10
E-mail