Cartograf de Bunăstare

e aici pentru tine

AFLĂ MAI MULTE

Psihoterapie individuală

Te invit într-un cadru cu spațiu și timp pentru tine însuți și însoțire într-un demers psihoterapeutic integrativ, în care abordăm și formulăm împreună obiective pentru problematici diverse, cu focus pe maximizarea resurselor personale și o funcționalitate optimă, îmbunătațirea relației cu sine sau cu cei din jur.

AFLĂ MAI MULTE

Psihoterapie de cuplu

Dificultăți în dinamica de cuplu apar de obicei atunci când, nu mai suntem securizați în raport cu celălalt, astfel uităm să mai vorbim același limbaj și nesiguranța crește. Rolul psihoterapiei de cuplu nu este acela de a găsi vinovatul, ci de a-i ajuta pe ambii parteneri în a-și regăsi acel limbaj comun reparator și suportiv ce oferă continuitate în cuplu.

CITEȘTE MAI MULT

Consiliere parentală

Cred în dorința fiecărui părinte de a fi unul bun și potrivit pentru copii săi și mai cred că facem tot ce au făcut și nu au făcut parinții si bunicii noștri pentru a crește generații viitoare mai bune. Dar cred și că această dorință ne împinge să facem tocmai acele greșeli pe care am jurat să nu le facem.

VEZI CUM PUTEM AJUTA

"Qui trop se hâte reste en chemin !"

ne spune un proverb francez.

Ne grăbim și grăbim multe în drumul nostru prin viață, și deși a rămâne pe loc îl traducem de cele mai multe ori prin a stagna sau a nu progresa, în psihoterapie capătă o altă semnificație și o altă valoare. A încetini ritmul este firesc și chiar necesar, prilej pentru a ne regăsi vulnerabili și puternici, resemnați și motivați, împliniți și neîmpliniți . Psihoterapia nu este despre a elimina opușii negativi, ci despre a învăța să-i folosim ca resurse și de a-i accepta ca parte din noi și din ceilalți. Dacă învățăm să integrăm asta, scurtele opriri pot fi cu sens, atât pentru noi ca indivizi cât și pentru cei din jurul nostru.

Noutăți

’Umbrela” Postpartum: Baby blues, depresie și anxietate..

| Noutati | No Comments
“It takes a village to raise a child’’, dar „It takes a village...” și să fii o mamă echilibrată. Cu siguranță africanii știau mai bine cât de importantă este comunitatea…

Tulburările alimentare – între “prea plin și prea gol”

| Noutati | No Comments
Primul mod prin care experimentăm lumea este prin mâncare. Hrana nu a fost niciodată doar o simplă nevoie biologică, nici măcar în primele luni de viață. Despre gol și plin…

Cum oferim feedback copiilor?

| Noutati | No Comments
Cuvintele ne hrănesc și cuvintele ne înfometează! Ele ne învață despre noi, ceilalți și lume în general. Ne definim prin a fi sau a nu fi de acord cu ceva…

Alege să faci acum

primul pas

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE