catalog digital

Cuvinte Cheie:Boilere

Firma/site RSS

Boiler

www.boiler.info.ro

Gama diversificata de boilere, boilere electrice, pe lemne sau pe gaz. Articole si informatii, preturi si oferte speciale pentru specializarea ta.

Categorie:Casa si gradina
E-mail
Cuvinte Cheieboilerboilere

Centrale termice, panouri solare si boilere Keston

Sos. Pipera - Tunari nr. 2, Voluntari, Romania
www.keston.com.ro

Centralele termice Keston pot fi instalate atat in garsoniere si apartamente cat si,in spatii rezidentiale, cladiri, institutii, birouri, scoli sau licee. In functie de puterea centralei si de spatiu, se pot realiza montaje cu una sau mai multe centrale.

Categorie:Centrale termice
E-mail

Boilere

www.boilere.info.ro

Toate marcile de boilere le puteti gasi pe acest site. Articole cu preturi si oferte, detalii tehnice si sfaturi de specialitate despre boilere.

Categorie:Centrale termice
E-mail
Cuvinte Cheieboilerboilere

Boilere

www.e-boilere.ro

Boilerele sunt destinate pentru prepararea si stocarea apei calde menajere care urmeaza a fi consumata. Ele pot fi folosite in case particulare, in structuri comerciale si industriale, restaurante, cantine etc. Utilizarea de boilere are mai multe avantaje ...

E-mail
Cuvinte Cheieboilere

Keston Romania - Centrale termice cu condensare

Str. Povernei 11-13, Sector 1, Bucuresti, Romania
www.keston.ro

COMPANIA AGORA IMPORT EXPORT SRL, din 1994 a inceput comercializarea si punerea in functiune a centralelor cu condensare OMNITECH STAR. La acea data erau primele centrale cu condensare din Romania. Astazi producatorul si-a extins gama de produse sub denum ...

Categorie:Centrale termice
Telefon0722 35 17 35
E-mail

Centrale termice pe combustibil solid

www.medeeainstal.ro

Medeea Instal vine in intimpinarea clientilor cu produse si servicii la un raport calitate/pret foarte avantajos. Ca produse oferim: centrale termice, pompe, radiatoare, termostate, etc.

Telefon0723178494
E-mail

INIC Instal - Solutii pentru incalzire si climatizare

www.inicinstal.ro

INICinstal.ro promoveaza peste 30 de branduri de top din Europa si asigura servicii complete de proiectare si montaj instalatii termice, sanitare, electrice, sisteme de ventilatie sau securitate oferind solutii optime, adaptate nevoilor clientilor nostr ...

Telefon0743156330
E-mail

SC EUROHEATING INSTAL SRL

www.euroheating.ro

Magazin Online ce se ocupa cu comercializarea produselor de instalatii termice si sanitare, aer conditionat, panouri solare dar si cu promovarea si vanzarea solutiilor de incazire alternative.

Telefon0767787787
E-mail