catalog digital

Cuvinte Cheie:CRM

Firma/site RSS

Program gestiube

www.helix-software.com/ro-RO/Acasa/

Soft de facturare, gestionarea stocurilor și CRM cu funcționalitate ridicată

E-mail

Soft Systems

www.softsystems.ro

Firma Soft Systems cu o experienta de peste 10 ani va ofera sisteme de gestiune financiar-contabila, sisteme de gestiune personal-salarizare si solutii de tip ERP / CRM. Program de contabilitate Platphorma disponibil in trei versiuni: Expert, Small si POS ...

Categorie:Software
Telefon0744310326
Fax0213247020
E-mail

Sistem ERP

www.sistemerp.ro

P@rtner.ERP - Sisteme integrate de gestiune, Aprovizionare, Vanzari, Productie, Contabilitate,Proiect management, Document management, CRM, SFA, WMS, mobila cu cod de bare, pentru PDA/Palm, sistem de management al depozitelor.

Categorie:Software
E-mail
Cuvinte Cheiecrmpdaerpcontabilitatesfa

MarketingCRM

str. Nicolae Gamulea nr 3, Galati, România
www.marketingcrm.eu

MarketingCRM.eu este un program online de management al relatiilor cu clientii (CRM) destinat intreprinderilor mici si mijlocii si este proiectat pentru a va ajuta sa cresteti vanzarile si satisfactia clientilor.

Telefon40236407076
Faxstr. Nicolae Gamulea nr 3
E-mail

MarketingCRM.eu - Program CRM online pentru marketing, ...

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.marketingcrm.eu

Managementul relatiilor cu clientii - Atrageti noi clienti, cresteti vanzarile, cresteti satisfactia clientilor. Pret de la 12 euro/luna. Testati online gratuit. Beneficiati de: actualizari automate gratuite, asistenta gratuita la testare si utilizare (Lu ...

Telefon0263210705
E-mail

Nexus Media srl

www.nexuserp.ro

Nexus ERP te ajuta sa iti dezvolti o afacere profitabila, eficienta si bine organizata. Iti oferim un mediu informatic sigur si securizat, pentru a putea sa iti gestionezi afacerea asa cum iti doresti.

Telefon0332730730
E-mail