catalog digital

Cuvinte Cheie:Cursu

Firma/site RSS

Studioul de teatru Midacris

www.cursuri-de-actorie.ro

Studioul de teatru Midacris ofera cursuri de actorie si dictie, socioterapie si teatru de vara. Predau actori profesionisti specializati in psihopedagogie, cu rezultate didactice remarcabile. Profesor coordonator: Daniela Minoiu - actrita teatrul Nottara

Telefon0722776841
E-mail

eCursuriOnLine - Cursuri Video Online - Internet Market...

Sos. Arcu 74, Iasi, Iasi, Romania
www.ecursurionline.ro

Cursuri Video Online - Internet Marketing in 10 Pasi. Va propunem cursuri video online. Primul curs: Internet Marketing in 10 Pasi va invata cum puteti sa va lansati o afacere online, cum sa va extindeti afacerea pe internet si cum puteti castiga bani on ...

Telefon0765600670
Fax0232262226
E-mail
Cuvinte Cheiecursurivideoonlineinternetmarketingretelereteasocialemediaseosemgoogl

Manuela Gisca

www.krasnymask.ro

La scoala de make-up Krasny Mask urmarim ca cei care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul machiajului, sa isi gaseasca cu adevarat pasiunea pentru aceasta meserie. Sunt asteptati de traineri profesionisti.

Telefon0787647665
E-mail

Structural Eurotraining Srl

www.cursuri-autorizate.eu

Va oferim pachete complete de cursuri, consiliere in alegerea acestor, functie de necesitatea fiecaruia, consultanta in scrierea de proiecte cu finantare europeana, consultanta in autorizarea cursurilor si in management.

Telefon0755159959
E-mail

Flying Colours - Centru de Limba Engleza

Str. Iancu Cavaler de Flondor, nr. 7, Bucuresti, România
www.flyingcolours.ro

Organizam cursuri de limba engleza generala pentru copii, adolescenti si adulti si pregatim pentru examenele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS) si TOEFL. Suntem parteneri British Council, iar grupele noastre sunt formate din maxim 6 cursanti.

Telefon0757 029 794
E-mail

Andrei Roman

www.musicacademy.ro

Music Academy sustine lectii de pian, lectii de chitara, cursuri de canto si de vioara pentru copii. Personal specializat si ambianta deosebita. Cursurile de pian se pot urma individual iar cursurile de chitara in cadrul unor grupe.

Telefon0761753787
E-mail

Yoga Club

www.yoga-club.ro

Yoga-Club. Cursurile sunt pentru incepatori, nu necesita pregatire anterioara. Taxa lunara: 100 RON. Instructor Yoga : Neacsu Gabriel. Sedinte in fiecare MIERCURI: 19.30–20.30. Sala: IDEST Center Str. Lt. Ionescu Baican nr. 24 (5 min de metrou Piata Iancu ...

Telefon0729286309
E-mail

Concordia Formare Europeana Profesionala

www.cursmecanicauto.ro

Cursul este autorizat de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala a Calificarilor. Durata 5 luni, pret 650lei in 4 rate. Minim 8 clase, varsta 17-59 ani. Multa practica in service auto.

Telefon0744384773
E-mail

Cursuri Ski Brasov - Tabere Ski - Instructori Ski Copii...

www.cursuri-ski.ro

Cursuri Ski Brasov oferite de CS Luna. Tabere de ski organizate pentru copii in Poiana Brasov. Echipa instructori de ski tanara si profesionista.

E-mail

RAM-Info Training

www.raminfo.ro

Centrul de dezvoltare personala, consiliere si formare - Ram - Info - acreditat ANC si MMFPSPV - ofera tuturor celor interesati, posibilitatea formarii in specializari noi, cerute pe piata muncii si obtinerea unui certificat recunoscut intern si internati ...

Telefon0213116303
E-mail