catalog digital

Cuvinte Cheie:Cursu

Firma/site RSS

Centrul de Pregatire Feminis

www.cursuri-feminis.ro

Iti oferim toate cunostintele necesare si o diploma recunoscuta in Uniunea Europeana. Vei invata de la formatori cu o bogata experienta, specializati in cele mai moderne tehnici si metode de infrumusetare a parului, tenului si a unghiilor.

Telefon0734593039
E-mail

Cursuri drenaj limfatic si reflexoterapie

Sos. Vergului nr.11, Bucuresti, Romania
www.cursuridemasaj.ro

Cursuri drenaj limfatic si reflexoterapie Naturist Med organizeaza cursuri de calificare tehnician maseur.Cursuri de masaj somatic (intretinere si relaxare), curs de masaj reflexoterapeutic (reflexoterapie), curs de masaj anticelulitic, curs drenaj limfatic, curs masaj terapeutic, acreditate de ...

Telefon0730331207
Fax0314145936
E-mail

Cursuri Intensa

intensa.ro

Intensa este un complex furnizor de training si evenimente în domeniul juridic din ţară, oferind o gamă diversificată de cursuri de pregătire, de la admiterea la facultatea de drept, până la admiterea în profesia dorită (barou, notariat, magistratura). I ...

Telefon-
E-mail

Asociatia Sport Club Universal

www.jujitsuclub.ro

Cursuri de ju jitsu pentru incepatori ! Sala: Sala Olimpica de Judo, Stadionul Arena Nationala Complexul - Lia Manoliu - Bd. Basarabia 37-39, langa Hotel Sport. Antrenamente: Duminica: 19.00–20.30.

Telefon0729286309
E-mail

Club Sportiv Inot Aquis Bucuresti

www.cursuri-inot-aquis.ro

Cursuri inot de initiere si perfectionare pentru copii AQUIS BUCURESTI.

Telefon0785348670
E-mail

Andrei Daniel Alexe

consultati.webgarden.ro

Bioenergoterapeut ,Terapeut, Radiestezist, Maestru Reiki, Consultatii, cursuri, initieri, acordaje in radiestezie gradele 1-10, terapie reiki gradele 1-20, shamanism, si alte initieri/sisteme si orice alte intrebari legate de spiritualitate.

Telefon0768581843
E-mail

Alexe Dumitru

uneltepentrudezvoltare.ro

Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata pe care o visezi! Accepta provocarea de a fi si de a avea mai mult!

Telefon0724491025
E-mail

Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor C...

Str. Nicolae Titulescu, nr 27, Bacau

Centrul Cambridge ofera cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Consultanta pedagogica si financiara GRATUITA pentru Studii Universitare in UK.

Categorie:Hobby
Telefon0758818888
E-mail

TOP Meditatii

Str.Maguricea,nr.11, Bucuresti, Romania
top-meditatii.ro/index.html

Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala.Meditatorii nostri cunosc foarte ...

Telefon0720788997
E-mail

Universitatea Britanica Romania - cursuri in limba engl...

www.universitateabritanica.ro

Universitatea Britanica ofera tinerilor din Romania sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Anglia. Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSC - Bachelor of Sciences (Hons).

Telefon0758818888
E-mail