catalog digital

Cuvinte Cheie:Sala

Firma/site RSS

Safir Informatica - Programe informatice

bucharest, bucharest, romania
www.programe.safir-informatica.ro

Safir Informatica - Programele informatice de care aveti nevoie: Programe de salarii, contabilitate, gestiune, medicale, transporturi, analiza financiara

Categorie:Software
E-mail

Ferestre termopan

Mva termopane distribuie si fabrica tamplarie pvc cu geam termopan Weissprofil, Extruplast, Salamander, Aluplast, Teraplast, Veka, Profilco, Schonline, KBE, Panorama, Deceuninck, KMG, Rehau, Plustech, Gelan, Windoline, Kommerling, Wintech, Wymar, Spectus.

Categorie:Termopan
E-mail

Dealeri Termopane

Bucuresti, Bucuresti, RO
www.dealeritermopane.ro

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul productiei de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant,compania noastra va ofera produse de calitate la preturi competitive.Colaboram cu furnizori germani de prestigiu pe piata tamplariei termoizolante.

E-mail

Sala fitness Militari

unitatii, Bucuresti, România
www.7card.ro/activitati.php

Scopul 7card este sa ofere cele mai potrivite solutii atat angajatilor, indiferent de preferintele lor in materie de sport si a timpului liber, cat mai ales angajatorilor lor. Prin 7card se poate accesa un numar impresionant de sali asociate (raspandite i ...

Telefon40745788956
Faxunitatii
E-mail

Sala Evenimente si Nunti din Timisoara

Str. Strandului nr.12A,(Calea Lugojului), Timisoara, Romania
www.restaurant-ramina.ro

Restaurant Ramina pune la dispozitie Sala de nunti si evenimente si va ofera un meniu diversificat atat cu specific traditional romanesc cat si strain.

Telefon0256272732
E-mail

Manele 2014

www.manele2014.net

Intra acum pe cel mai nou site de manele 2014 . Avem cele mai noi manele 2014 cu cei mai renumiti artisti: Florin Salam 2014, Nicolae Guta 2014, Copilul de Aur 2014 si multi altii te asteapta sa le descarci melodiile si sa le asculti. Nu mai sta pe ga ...

Categorie:Divertisment
E-mail

scaune stadion

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.artenter.ro

Mobilierul nostru utileaza si modernizeaza o diversitate de spatii: operational, directorial, spatii comerciale, de prezentare sau de depozitare, restaurante, baruri, cafenele, sali de conferinta, mobilier pentru locuinte s.a.

Telefon0213224956
E-mail

Service aer conditionat Salaj

Strada Heliade Intre Vii, nr. 8, Bucuresti, Romania
service-aerconditionat-salaj.ro

Service aer conditionat Salaj va ofera igienizare aer conditionat, intretinere periodica aer conditionat, incarcare cu freon, reparatii si montaj aparate de aer conditionat orice marca si model.

Telefon0213102568
Fax0213102568
E-mail

Servicii resurse umane, state salarii, declaratia 112, ...

Str. Politehnicii, Nr. 3, Romania
www.hr-salarizare.ro

Servicii consultanta resurse umane, salarizare, payroll, HR,externalizare servicii, completarea REVISAL, relatia cu ITM, CAS, CASMB, CASS, ANOFM, evaluare angajati, inspector RU.

Telefon0755011040
E-mail

JALUZELE,ROLETE,COPERTINE

www.jaluzelesalaj.freewb.ro

JALUZELE,ROLETE,COPERTINE Firma producatoare de jaluzele verticale,rolete textile si copertine retractabile

Telefon0727367907
E-mail