catalog digital

Cuvinte Cheie:animatori

Firma/site RSS

Petreceri copii - Oaki

Paraului street 20, Brasov, Romania
e-petrecericopii.ro

Petreceri copii - Oaki OAKI® organizeaza evenimente si petreceri pentru copii in Brasov, Sibiu, Valcea, Bucuresti, Bacau, Mures cu animatori, personaje din povesti si filme pentru copii, decoruri, spectacole de teatru interactiv si ateliere pentru copii - picturi pe fata, baloa ...

Categorie:Copii si parinti
Telefon40744971240
E-mail

Petreceri pentru copii

Paraului street 20, Brasov, Romania
oakiclub.ro

Petreceri pentru copii Organizare petreceri copii cu animatori, baloane modelabile, pinata, teatru de papusi si face painting. Organizari evenimente si petreceri pentru copii cu animatori pentru copii, baloane, face-painting si teatru papusi.Firma animatori petreceri copii

Categorie:Copii si parinti
Telefon40744971240
E-mail

Firma evenimente si petreceri copii

strada Paraului 20, Brasov, Romania
oakiclub.ro

Firma evenimente si petreceri copii Petreceri copii si animatori petreceri copii. Organizare petreceri pentru copii acasa, in gradinite, companii, hoteluri, pensiuni din Romania cu animatori petreceri copii. Firma petreceri copii. Ursitoare pentru botez.

Telefon0744971240
E-mail

Animatori copii

magicvalentino.ro/animator-petreceri-copii

Copii isi doresc la petrecerile lor animatori. Pentru a alege din sutele de animatori petreceri copii din Bucuresti si Ilfov va recomand sa vizitati pagina Magicianului Valentino. O sursa de informare corecta pentru organizarea unei petreceri reusite.

Telefon0733247838
E-mail

Nicolae Laurentiu Valentin

www.magicianpetreceri.com

Animator si magician pentru petreceri de copii in Bucuresti si Ilfov. Acasa, la gradinita, la scoala sau la after-school magicianul si animatorii vin cu multe surprize si un spectacol de magie fermecator.

Telefon0733247838
E-mail