catalog digital

Cuvinte Cheie:aparate aer conditionat

Firma/site RSS

Aer Conditionat

Splaiul Unirii nr. 160, Bucureşti, Romania
www.aer-conditionat.ro/despre-noi/

In magazinul nostru gasiti o colectie a celor mai reprezentative marci de aparate de aer conditionat: Gree, Sharp, Daikin, Fujitsu, Toshiba, Carrier,Hitachi,Haier.In Bucuresti si imprejurimi asiguram instalarea aparatelor cu echipe proprii de montaj avand ...

Telefon021 - 311 44 15
E-mail

Aer conditionat

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.aerac.ro

Aer conditionat Aparatele de aer conditionat vor reusi sa mentina temperatura camerei in conformitate cu dorintele utilizatorului si vor oferi un confort deosebit, purificand aerul din incapere.

Categorie:Aer Conditionat
Telefon07256894214
E-mail

Aer Conditionat Inverter

Bucuresti
www.superinverter.ro

Magazin online ce se ocupa cu vanzarea aparatelor de aer conditionat tip inverter.Tehnologie de ultima ora la cele mai accesibile preturi de pe piata romaneasca.

Categorie:Electrocasnice
E-mail

Aer conditionat

Bd Stirbei Voda, Nr 150, Bucuresti, Romania
www.aparate-aer-conditionat.net

Aer conditionat Daca va numarati printre persoanele ce nu mai pot suporta canicula, si nu mai doresc sa simta ca si cum s-ar afla intr-un cuptor in propria casa, site-ul nostru va ofera cea mai buna solutie – aparatul de aer conditionat.

Categorie:Electrocasnice
Telefon07258974561
E-mail

Aer conditionat bun

Aleea Marius Emanoil Buteica, sector 3, Bucuresti, Romania
www.aereconditionate.org

La noi gasesti cele mai ieftine si de calitate aparate de aer conditionat!Daca doriti mai multe detalii despre orice aparat pus in vanzare pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati.Este important sa aflati cat mai multe detalii atunci cand doriti sa a ...

Categorie:Aer Conditionat
Telefon0748686936
E-mail

Aparate aer conditionat

11 iunie, nr. 48, Bucuresti, Romania
www.aer-conditionat-aparate.ro

Instalator specializat comercializeaza si instaleaza sisteme de climatizare Henson, Platinium, Whirlpool, Zass, Lg, Neo, Fujitsu, Ldk, Yamato, Aux, Mitsubishi, Samsung, Ferroli, Hyundai, Gree, Singer, Nordstar, Airwell, Electrolux, Hitachi, Daikin, Sanyo.

Telefon031 107 5930
Fax031 107 5930
E-mail

Aparate aer conditionat

magazin-aerconditionat.biz

Aparate de aer conditionat - Magazinul nostru va ofera cele mai bune aparate de aer conditionat, impreuna cu garantie, solutii de montaj, service si consultanta.

E-mail

APARATE AER CONDITIONAT

www.aer--conditionat.net

Aer conditionat la cele mai bune preturi! Va oferim aparate aer conditionat de calitate si asiguram garantia si service-ul tuturor produselor comercializate.

E-mail

Simplex International

www.simplex-international.ro

O gama variata de purificatoare cu filtru HEPA si purificatoare cu filtru ULPA, dezumidificatoare, perdele de aer, aparate aer conditionat - oferite de Simplex International.

Categorie:Electrocasnice
E-mail

Aer Conditionat comercializate de Simplex International

www.aparate-aer-conditionat-simplex.ro

Aer conditionat - aparate de aer conditionat, marca Citizen IQ, Citizen Black sau Silver, Inspirational, Maxa comercializate de Simplex International. Aparatele de aer conditionat au ca scop imbunatatirea mediului ambiental din incaperi, reguland tempera ...

Categorie:Aer Conditionat
E-mail