catalog digital

Cuvinte Cheie:centrale termice

Firma/site RSS

IVP - Centrale termice germane

Bd Ferdinand, Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.ivp.ro

Societatea a fost infiintata inca din anul 1995. Din 1998 am inceput colaborarea cu Robert BOSCH GmbH, respectiv comercializarea de centrale termice JUNKERS si instalatii diverse. Gama de echipamente de instalatii a fost completata ulterior cu centrale te ...

Telefon0744-300.899
E-mail

Centrale termice electrice

www.centraleelectriceat.ro

Centrale termice electrice complet echipate pentru a produce agent termic. Fiecare centrala termica electrica este prevazuta cu schimbator de caldura cilindric si rezistente electrice, cu bloc hidraulic ce contine pompa de circulatie.

Categorie:Centrale termice
E-mail

Centrale termice pe combustibil solid

www.medeeainstal.ro

Medeea Instal vine in intimpinarea clientilor cu produse si servicii la un raport calitate/pret foarte avantajos. Ca produse oferim: centrale termice, pompe, radiatoare, termostate, etc.

Telefon0723178494
E-mail

centrale termice pe gaz

www.centralatermica.com

Comercializam centrale termice pe gaz: centrala termica pentru apartament, centrala termica pentru casa sau vila, la cele mai bune preturi.

Categorie:Centrale termice
E-mail

Geomy.eu

www.geomy.eu

Magazin online de centrale termice la cele mai bune preturi, aer conditionat si panouri solare de ultima generatie. Energie alternativa prin cazane pe peleti, pompe de caldura, turbine eoliene, panouri fotovoltaice. Preturi promotionale. Livrare la domici ...

Categorie:Centrale termice
E-mail

Centrale termice 24 kw

Bucuresti, Bucuresti, Romania
sabsistem.ro

Societatea comerciala SAB Sistem, autorizata ISCIR PTA1/2010,PTC9,PTC11 specializata in servicii RSVTI, montare, instalare si verificari periodice centrale termice (VTP-AF), este o companie cu capital integral privat bazata pe un colectiv de profesionisti ...

Telefon0720116963
E-mail

Verificari tehnice periodice centrale termice

Str Magnoliei localitatea Floresti, Cluj, Romania
www.ubd-instal.ro

VERIFICARI TEHNICE PERIODICE pentru centrale termice, convectoare gaz, instant apa calda, tuburi radiante, in judetul CLUJ. SC UBD INSTAL SRL este agreata I.S.C.I.R. Programari la numarul de telefon 0741-129.219

E-mail

SC EUROHEATING INSTAL SRL

www.euroheating.ro

Magazin Online ce se ocupa cu comercializarea produselor de instalatii termice si sanitare, aer conditionat, panouri solare dar si cu promovarea si vanzarea solutiilor de incazire alternative.

Telefon0767787787
E-mail

Liepsnele

www.centrale-lemne-liepsnele.ro

Centrale termice Liepsnele cu capacitati de la 10kW la 40kW, cu zona de incalzire de la 20 mp la 400 mp, functioneaza cu diferite tipuri de combustibili, precum: lemn, brichete, deseuri de lemn, carbune.

Telefon0769076270
E-mail

Montaj si service centrala termica pe gaz sau lemne

centrale-termice.eu

Oferte de pret avantajoase pentru montaj centrale termice de apartament. Asiguram garantie, dar si service pentru intretinere periodica centrale termice. Vaillant, Viega, Viessmann.

Categorie:Centrale termice
E-mail