catalog digital

Cuvinte Cheie:coafura

Firma/site RSS

Tony's Style

★★★★★
Str. Tudor Vianu 19, Bucuresti, Romania
www.tonys-style.ro

Tony's Style Intelegem tendintele globale in evolutia modei in lume si o conectam la par. Parul reprezinta cel mai important accesoriu, pentru ca nu poate fi copiat, fii tu insuti, fii unica. Lasa-i pe profesionisti sa aibe grija de look-ul tau. Suntem creativi ...

Telefon0722.836.685
Fax0212317688
E-mail

Cosmetica canina

www.salonuldecatei.ro

Cosmetica canina Salon tuns caini timisoara, frizerie canina, salon de infrumusetare, relaxare si cosmetica canina si felina este tot ce si-ar putea dori micul nostru prieten, o lume creata doar pentru ei unde sunt iubiti si tratati cum si-ar dori fiecare dintre noi pent ...

Categorie:Animale
E-mail

Salon Infrumusetare

Str. Dorin Pavel nr. 9, Bucuresti, România
www.mickaela.ro

Paseste in salonul nostru de infrumusetare din Bucuresti, sectorul 2, cartier Lacul Tei, si iti punem la dispozitie o gama larga de servicii de care sa te bucuri in voie: coafura, cosmetica, manichiura & pedichiura, unghii false, masaj, solar.

Categorie:Frumusete
Telefon0735848871
E-mail

tunsori 2012

www.perfectlady.ro/tunsori/catalog-tunsori.html

In acest catalog de tunsori poti sa gaseste cele mai in voga modele de coafura si de freze, ale anului 2012. Indiferent de tipul de par aici sigur o sa gasiti o coafura care sa va placa si sa va avatajeze, utilizand sfaturile noastre gratuite.

Categorie:Stil de viata
E-mail
Cuvinte Cheiefrizuritunsoricoafura2012

Beauty Now - Primul portal de frumusete din Romania

Brasov, Brasov, Romania
www.beautynow.ro

Saloane infrumusetare puse la dispozitia dvs. de Beauty Now, primul portal de frumusete din Romania. Alegeti-va salonul care vi se potriveste!

Categorie:Frumusete
E-mail