catalog digital

Cuvinte Cheie:covor

Firma/site RSS

RugVity - covoare, parchet, perdele, tapet, decoratiuni

www.rugvity.ro

RugVity Home comercializeaza o gama larga de covoare, perdele, draperii, lenjerii, mocheta, tapet si parchet.Magazinul este menit sa ofere clientilor sai cele mai bune solutii de amenajari interioare.

Telefon0733054205
E-mail

Vand si montez folie incalzitoare ECOFILM,termostate

Avram 24, Bucuresti, Romania
ec-instal.ro

Electro-Energie electrica Calor-Caldura Instal-Instalatii electrice. Promoveaza gama intreaga de produse pt incalzire cu energie electrica:panouri radiante infrarosu domeniu casnic si industrial ,covorase,cable,termostate electrice in ARAD.

Categorie:Instalatii
Telefon0755614400
Faxhttp://ec-instal.ro
E-mail

Covor piatra naturala

www.pasdesign.ro

PASdesign Srl va pune la dispozitie covor din piatra naturala si beton amprentat cu posibilitati infinite de design. Firma are o echipa de profesionisti in realizarea de pavaje decorative, covor piatra naturala, beton amprentat, rasini epoxidice.

E-mail

Spalatorie de covoare profesionala

www.covorspalat.ro

Spalatoria Lia, singura spalatorie de covoare din Bucuresti ce beneficiaza de tehnologia Premium Hydrocare, avand o capacitate de procesare (spalare-uscare-livrare) de peste 300 mp zilnic.

E-mail

Prosoape hotel si halate hotel bumbac

Str. Primaverii, Corbeanca, Romania
www.hotel-spa.ro

Oferta speciala online pentru prosoape hotel diferite dimensiuni, din bumbac, de calitate superioara. Preturi foarte bune si livrare in toata tara pentru prosoape, halate si covorase baie specifice hotelurilor.

E-mail

Magazin prosoape hotel

www.prosoape-hotel.ro

Dotari hoteliere la preturi acesibile. Va oferim prosoape de hotel, baie, spa si covorase de baie cu un design clasic, elegant. Punem la dispozitia clientilor nostri produse cu un raport calitate/pret greu de egalat!

E-mail