catalog digital

Cuvinte Cheie:dezvoltare personala

Firma/site RSS

Catalog de Cursuri

Str Doamnei ,nr 14-16, Bucuresti, Romania
www.catalog-cursuri.ro

Cel mai complet portal de cursuri din Romania, catalog-cursuri.ro, pune la dispozitia utilizatorilor sai cea mai variata baza de date de cursuri, seminarii si workshop-uri, atat in tara cat si in strainatate. Adaptat unui segment divers de utilizatori, pe ...

Telefon0724837869
E-mail

Dezvoltarea Ta

Dunarea, nr. 8, Timisoara, Romania
dezvoltarea-ta.ro

Despre Dezvoltare Personala, Succes si Esec, Mindset, Atitudine, si multi alti factori. Procesul de dezvoltare personala a devenit o necesitate si nu doar un concept pentru cei ce doresc sa iasa din mediocritate.

Categorie:Pagini personale
E-mail

Dezvoltare personala si sfaturi pentru succes

www.dezvoltarepersonala.org

DezvoltarePersonala.org este un site care va reuni cele mai importante principii si tehnici de dezvoltare personala si profesionala, va oferi review-uri ale celor mai mari experti motivationali si recenzii ale celor mai bune carti din acest domeniu.

Categorie:Siteuri
E-mail

Adina Banea

www.adina-banea.ro

Blog despre oameni impreuna. Despre cum mentinem o relatie de cuplu, importanta sexului in cuplu, diferentele esentiale intre sexe, pasi in dezvoltarea cu sine, intelesuri despre dragoste.

Telefon0742028028
E-mail

DoarTu - Dezvoltare personala pentru fericire

Bd. Ferdinand nr. 95A, Constanta, Romania
www.doartu.com

Un site care ofera sfaturi, experiente proprii, ganduri, trairi si invataturi care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele. Ofera pasi catre fericire, dobandirea increderii de sine, implinire pe plan personal, emotional si profesional. Afla cum sa reusesti ...

Telefon0765247354
E-mail

Tedy crestin

www.adaptabil.ro

Psihoterapie, training, coaching si psihologie mixate, aplicate si implicate in viata de si cu zi. Ne bazam pe gandire critica si pe adaptabilitate pentru a ne creste calitatea si intelegerea vietii si va invitam cu no I in aceasta explorare.

Telefon0745654972
E-mail

RAM-Info Training

www.raminfo.ro

Centrul de dezvoltare personala, consiliere si formare - Ram - Info - acreditat ANC si MMFPSPV - ofera tuturor celor interesati, posibilitatea formarii in specializari noi, cerute pe piata muncii si obtinerea unui certificat recunoscut intern si internati ...

Telefon0213116303
E-mail

Lifelong Learning Solutions SRL

www.lifelong.ro

Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions S.R.L. ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.

Telefon0733918961
E-mail