catalog digital

Cuvinte Cheie:dj nunta

Firma/site RSS

Cazare hotel restaurant Vulturul Pitesti. DJ nunta, bot...

www.hotelrestaurantvulturul.ro

Complexul turistic Vulturul din Pitesti dispune de un hotel, un restaurant, o sala de conferinte. In restaurant se organizeaza mese festive pentru nunti, botezuri, etc. Aceste evenimente beneficiaza si de serviciile DJ-ului nostru.

Categorie:Hoteluri
Telefon0744313658
E-mail

DJ Nunta DJ Botez DJ Daniel Sonorizari Evenimente

www.djnunta.org

Dj nunta, Dj botez, sonorizari evenimente cu echipamente profesionale de sunet si lumini Pioneer ProDJ, pentru evenimente fara manele in program. Dj Daniel, un dj pentru petrecerea ta! Servicii foto-video nunta.

E-mail

Sonorizari Evenimente, DJ Daniel,un DJ pentru nunta TA!

www.djdaniel.ro

Sonorizari Evenimente, DJ Daniel,un DJ pentru nunta TA! Sonorizari evenimente, DJ Daniel, un DJ pentru evenimentul TAU! Echipamente profesionale de sunet si lumini. Seturi de DJ live, muzica buna, de calitate, pentru evenimente fara manele in program. Echipamente Pioneer ProDJ. Servicii Foto-Video nunta, echip ...

Categorie:Servicii
E-mail

DJ botez in Bucuresti

bucuresti, bucuresti, romania
www.djlapetrecere.ro

Sunteti in cautare de servicii de sonorizare pentru o petrecere de botez ? Doriti ca programul muzical sa fie unul cu totul deosebit si antrenant ? Va putem ajuta in acest sens si va stam la dispozitie in Bucuresti si Ilfov. Preturi decente incepand de l ...

Categorie:Muzica
Telefon0768788228
E-mail

I.I. COTOC VIOREL MARIN

www.filmarinuntibucuresti.ro

Filmari Nunti Bucuresti - serviciu specializat pe productia foto-video avand o experienta larga de-a lungul anilor. Va oferim pachete de filmari atat SD cat si HD pentru nunti, botezuri sau alte eveniemente importante din viata dvs.

Telefon0766405022
E-mail

Insound Events

www.insound-events.ro

Punem la dispozitia dumneavoastra sisteme complete de sonorizare, jocuri de lumini, fum greu, efecte si DJ nunta si DJ botez, toate intr-un pachet bine gandit. Alege unul dintre pachete din oferta noastra.

Telefon0721 281 801
E-mail

Sonorizari Evenimente

Drumul Padurea Pustnicul, nr. 117 sector 1, Bucuresti, Romania
www.insideevents.ro

Servici de sonorizare, foto, video pentru nunti, botezuri, petreceri, majorate, lansari de carte, prezentari de moda.Folosimt tehnologie moderna, de ultima generatie, oferind flexibilitate pentru toate tipurile de buget. Echipa noastra este formata din pr ...

Telefon0733.922.922
E-mail

DJ Daniel, Sonorizari Evenimente, Un DJ Pentru Evenimen...

www.sonoevents.blogspot.com

Sonorizari evenimente, DJ Daniel, un DJ pentru evenimentul TAU! Echipamente profesionale de sunet si lumini. Seturi de DJ live, muzica buna, de calitate, pentru evenimente fara manele in program. Echipamente Pioneer ProDJ. Servicii Foto-Video nunta.

Categorie:Servicii
E-mail

Daniel

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.sonorizarilive.ro

Oferim solutii profesionale pentru diverse evenimente si DJ Botez, DJ Nunta, DJ Bucuresti, DJ Cununie. Suntem pregatiti cu echipamente profesionale de sunet, lumini, foto si video.

Telefon0727774524
E-mail

Servicii foto, video si sunet pentru nunti si botezuri

www.aka-wedding.com

Fiecare eveniment care reprezinta o nunta, un botez sau o aniversare devine un proiect pentru noi si va garantam ca va vom oferi cele mai une servicii. Avem experienta in acest domeniu iar portofoliul nostru poate spune acest lucru. Cameramanul si/sau fot ...

Categorie:Audio Video
E-mail