catalog digital

Cuvinte Cheie:editura

Firma/site RSS

Carti online - Editura Litera

Calea Floreasca nr. 60, et. 5, 014462, BUCURESTI, Romania
www.litera.ro

Carti online - Editura Litera Poti comanda carti online de la Editura Litera: carte clasica, carti pe CD-ROM, carti literatura, enciclopedii si dictionare, ghiduri turistice, ghiduri practice, etc.

Categorie:Literatura
Telefon023196393
Fax023196393
E-mail

Magazin Obiecte Religioase

www.edituraserafica.ro

Editura Serafica activeaza sub patronajul Ordinului Fratilor Minori Conventuali Provincia Sfantul Iosif si are ca obiect de activitate editarea si difuzarea de carte religioasa.

Categorie:Spiritualitate
E-mail

Librarie virtuala Cartea-mea.ro

Str. Iacob Negruzzi nr.37 a, Bucuresti, Romania
www.cartea-mea.ro

Librarie virtuala Cartea-mea.ro Cartea-mea.ro este libraria virtuala de unde puteti sa cumparati cartile de care aveti nevoie de la manuale scolare si carte scolara pana la beletristica, carti de specialitate si anticariat. Comandati online si primiti cartile rapid prin curier.

Categorie:Literatura
Telefon0212227162
E-mail
Cuvinte Cheiecartiedituramanualelibrarie

Rotex Consulting | Agentie de publicitate | Editura | F...

Str. Matei Basarab nr. 106, bl. 73, et. 8, ap. 32, sector 3, Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.rotex.ro

Rotex Consulting | Agentie de publicitate | Editura | Fotografie | Consultanta in afaceri Rotex Consulting - Agentie de publicitate, Editura, Consultanta in afaceri. Se pot imprima: Pliante, Afise, Brosuri, Carti, Carti de vizita, Reviste, Ziare, Fluturasi, Cataloage, Ilustrate, Carti postale, Volante, Formulare, Autocopiative, Plicuri, Rete ...

Telefon0314029590
Fax0372874195
E-mail

Editura Estfalia

www.editura-estfalia.ro

Editura este acreditata si tipareste carte in orice tiraj. Editura pentru profesori de facultate si licee. Tiparim cursuri, poezie, etc. Editura de tiraj mic si mijlociu. Tiparim cursuri universitare, poezie, romane politiste, etc. Costurile de productie ...

Telefon0726604986
E-mail

Libraria online Ganesha – carti pret bun

str. Doina nr. 9, sect. 5, bucuresti
edituraganesha.ro

In acesta librarie online gasiti sute de carti, in special carti care au vazut lumina tiparului in cadrul editurii Ganesha, dar si la alte editurii. Preturi rezonabile, livrare prin curier.

E-mail
Cuvinte Cheiecartionlineedituralibrariepret