catalog digital

Cuvinte Cheie:farmacii

Firma/site RSS

Cabinete Medicale Bucuresti

Militari, Bucuresti, Romania
www.cabinetemedicalebucuresti.ro

Portal dedicat Unitatilor Medicale din Bucuresti, cu o structura completa si inteligenta a informatiilor, care il transforma intr-un motor de cautare rapid si eficient, ce are raspuns la orice aspect ce tine de domeniul sanatatii.

E-mail

Cabinete si Clinici Medicale

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.cabinetesiclinicimedicale.ro

Cabinete si Clinici Medicale Portal dedicat Unitatilor Medicale din Bucuresti, cu o structura completa si inteligenta a informatiilor, care il transforma intr-un motor de cautare rapid si eficient, ce are raspuns la orice aspect ce tine de domeniul sanatatii.

Categorie:Promovare
Telefon0740171025
Fax0740171025
E-mail

SC FORTE VITA FARM SRL

www.fortevita.ro

ForteVita - lant de farmacii din Arges unde achizitionezi medicamente prin retete compensate, produse naturiste, parafarmaceutice si tratamente copii prin retete gratuite si alte antibiotice si dermato-cosmetice.

Telefon0248213936
E-mail

Afaceri si locatii romanesti

meps.ro

Vrei sa iti promovezi propria afacere sau o locatie din orasul tau? Vrei sa iti spui parerea fata de o locatie deja inscrisa? Cauti un loc sa te distrezi diseara si nu stii unde? Pe acest site gasesti toate acestea si mult mai mult. Incercam sa punem la u ...

Categorie:Siteuri
E-mail

Farmacia Siti Craiova

Bulevard Calea Bucuresti, Nr. 34, Craiova, Romania
farmacia-siti.ro

La Farmacia Siti din Craiova ,incercam, zi de zi, sa aducem zambetul pe chipul oamenilor care ne trec pragul, prin sfaturi competente, consiliere de calitate si recomandari medicale eficiente. Incercam sa contribuim la aderarea pacientului la tratamentul ...

Telefon0351462606
Fax351462606
E-mail