catalog digital

Cuvinte Cheie:filtre

Firma/site RSS

Filtru apa purificator

www.filtreapax.ro

Carbunele imbogatit cu ioni de argint ajuta la eliminarea bacteriilor si parazitilor. Filtrele noastre reduc concentratia de clor, aluminiu si metale grele din apa potabila, o oxigeneaza si o mineralizeaza, rezultand o apa filtrata natural, pura si alcali ...

E-mail
Cuvinte Cheiefiltre apafiltru apadozatorfiltruapa

Hyundai Piese 0722923371

Str. Al. Marghiloman, Nr. 64, Buzau, Buzau, Roamnia
www.hyundai-piese.ro

Compania noastra S.C. Auto HRP TRADE, va ofera un segment larg de piese Hyundai originale si aftermarket. Experienta noastra de peste 5 ani in domeniu va pune la dispozitie o echipa de tehnicieni foarte bine pregatiti in identificarea si rezolvarea pr ...

Telefon0722923371
E-mail

Rulmenti SKF

Str. Gheorghe Doja nr. 260, Targu Mures, Romania
www.leco.ro

Din 1992 comercializam piese de schimb pentru utilaje industriale si agricole. Astazi avem o cifra de afaceri anuala de peste 2 milioane de euro. Principalele produse si marci pe care le comercializam sunt rulmenti KOYO si SKF, uleiuri Total, Lubrifi ...

Telefon40265253110
FaxStr. Gheorghe Doja nr. 260
E-mail
Cuvinte Cheierulmenticurelefiltrelanturiuleiuri

Insta Euro Com Line

Depozit Voluntari Soseaua Bucuresti Afumati 175, Voluntari, Romania
www.instaline.ro

Insta Euro Com Line activeaza din anul 2006, dar facem importuri de produse sanitare din anul 2001, importuri din China si Italia.

Telefon021.270.43.50
E-mail

Analize apa

Bucuresti, Bucuresti, RO
www.water-consulting.ro

Administram si dezvoltam o activitate care se axeaza pe filtrarea, tratarea si purificarea apei, activitate ce ia o amploare tot mai mare si in tara noastra, ca urmare a dezvoltarii stiintei si tehologiei din intreaga lume.

Telefon0737.308.875
E-mail

service auto

Strada Smardan Nr.2, Bragadiru, Ilfov, bragadiru, Romania
krivtopservice.ro

Kriv Top Service va ofera service auto (inspectii auto periodice) in cele mai bune conditii si la cele mai avatanjoase preturi. Service de ce mai buna calitate.

Telefon0722 275 888
E-mail

Apa filtrata

www.apa-filtrata.eu

Apa filtrata – filtre Va invitam sa aruncati o privire si sa ne faceti placerea sa deveniti partenerii nostri. Va stam la dispozitie cu orice lamuriri suplimentare, va asteptam sa ne intrebati, va asteptam sa invatam impreuna!

E-mail
Cuvinte CheieApa filtratefiltrepurificata

Filtrare purificare apa potabila

T. Vladimirescu Nr.9, Calarasi, Romania
www.apafiltrata.com

Filtrare purificare apa potabila Import, productie si distributie sisteme complete de filtrare si purificare apa potabila. Filtre osmoza inversa, ultrafiltrare, dedurizare , sterilizare UV. Filtrele se pot configura in functie de necesitatile dumneavoastra. Controlere de ultima generatie ...

Telefon0785050698
Fax0242313553
E-mail

Bursa de espressoare profesionale, rasnite si filtre ap...

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.espressoareprofesionale.ro

Bursa de espressoare profesionale, rasnite si filtre apa. Vinzi echipamente pentru prepararea cafelei ? Promoveaza-ti produsele pe siteul nostru! Peste 100 de vizualizari zilnice pentru produsele tale.

Categorie:Servicii
Telefon0729775238
E-mail

SC MobilCom95 SRL

www.pieseopel.ro

Magazin online specializat cu experienta de 20ani in vanzarea de piese dedicate marcii Opel. Oferim componente electrice pentru electromotoare, alternatoare, compresoare si multe altele.

Telefon0722432010
E-mail