catalog digital

Cuvinte Cheie:fose

Firma/site RSS

Desfundare Canal

Avram 24, Bucuresti, Romania
vidanjare-desfundare-canal.net

Desfundare Canalizare si Servicii Vidanjare, SC ROGES TOTAL SRL, o firma cu o capacitate logistica foarte buna care prin seriozitat si profesionalism a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata Serviciilor de Vidanjare si Desfundare Canalizare

Categorie:Fose septice
Telefon0729.091.805
E-mail

Fose Septice

www.septice.ro

Fose septice ecologice si bioactivatori: comercializare fose septice, bioactivatori, statii de epurare, separatoare de grasimi. Montaj fose septice - Eco Vera Systems , Fose Septice: Fose Septice Ecologice, Bioactivatori, Statii De Epurare

Categorie:Casa si gradina
Telefon0747503441
E-mail

Fose septice ecologice

www.fose-septice-ecologice.ro

Fosele septice sunt rezervoare etanse subterane in care se colecteaza apele menajere rezultate in gospodarii. Fosele septice elimina in mare parte materiile poluante din apele menajere si retin materiile solide si deseurile plutitoare.

E-mail

Montaj fose septice

Mihai Eminescu 17, Bucuresti, romania
www.septice.ro

Firma noastra comercializeaza si se ocupa de instalarea sistemelor de epurare. Comercializam fose septice ecologice, statii de epurare, rezervoare de apa si va asteptam cu promotii zilnice.

Categorie:Instalatii
Telefon0755743756
E-mail

Desfundare tevi si canalizare

www.desfundari-tevi.com

Desfundam orice tip de tevi din componenta instalatiilor sanitare - conducte, fose septice, coloane pluviale, canalizare, wc, cada, chiuveta, etc. Folosim tehnologii de ultima generatie si asiguram interventii in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Telefon0743221731
E-mail

Romfracht

www.detergenti-eco.ro

Romfracht, unic importator al brand-ului Realco, vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera o gama larga de detergenti eco atat individuala cat si profesionala.

Telefon0212561208
E-mail

Fose septice ecologice

www.fose-septice-ecologice.ro

Site-ul nostru ofera solutii ecologice in tratarea si evacuarea apelor reziduale. Puteti alege dintre fose septice, biologice, statii de epurare, degresatoare, separatoare de hidrocarburi, colectare ape pluviale.

E-mail