catalog digital

Cuvinte Cheie:gradinita

Firma/site RSS

Gradinita Zum Zum

www.gradinitazumzum.ro

Gradinita Zum Zum, amplasata in Bucuresti, se bucura de generozitatea conditiilor oferite de o vila primitoare si calda. Zona aproape lipsita de trafic auto, completeaza cadrul ideal in care gradinita isi desfasoara activitatea. Experienta noastra didact ...

E-mail
Cuvinte CheieGradinita

Springfield Center

Strada Sfanta Ana nr.7, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.springfieldcenter.ro

Springfield Center gazduieste aproximatix 80 de copii cu varste intre 20 luni– 10 ani care participa la programe educationale specifice varstei : gradinita, after school, cursuri de lb.straine, activitati extracurriculare, etc.

Categorie:Preuniversitar
Telefon021 212 31 05
E-mail

Gradinita Bucuresti, Afterschool, Gradinita Sector 3, C...

Intrarea Platon , nr.5 , sector 3 , Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.gradinita-sarah.ro

Gradinita Bucuresti, Afterschool, Gradinita Sector 3, Cresa Bucuresti - Sarah Kindergarten isi propune sa fie un mediu educational profesional, familial, amuzant si atractiv pentru copii dvs.

Telefon0723.670.932
E-mail

Gradinita Privata Scooby Kindergarten Timisoara - Dumbr...

www.gradinita-scooby.ro

Gradinita privata Scooby Kindergarten Timisoara-Lipovei asigura un mediu prielnic dezvoltarii armonioase a copiiilor prescolari de gradinita si cresa. Una dintre gradinitele particulare din Timisoara care pune accent pe calificarea educatoarelor.

Telefon0723.293.643
E-mail

Gradinita particulara Karin's Kids

www.karinkids.ro

Karin’s Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea.

E-mail

SC Ghigea Group SRL

www.kidspots.ro

Cu Kidspots mergi la fix in orice locatie de care ai nevoie pentru copilul tau si poti impartasi cu ceilalti utilizatori parerea ta, experienta sau comentariile tale.

Telefon0745577587
E-mail

Ionescu Andreia

www.littleangels.ro

Program de vara 19 iunie-31 iulie, 15 august-15 septembrie. Program luni-vineri, 08.00-19.00, pret 1200 lei cu 5 mese incluse. Activitati pentru gradinita si scoala de vara, la cerere si contrac cost: excursii, tabere, workshop-uri, etc

Telefon0725195872
E-mail

Centrul educational Lumea Copiilor

www.lumeacopiilorploiesti.ro

Gradinita ofera un program echilibrat de invatare prin joaca, pentru dezvoltarea cognitiva, creativa, socio-emotionala si fizica a copiilor prin activitati corepunzatoare varstei lor. Noi oferim copiilor nostri atentia de care au nevoie.

Telefon0766756246
E-mail

Gradinita Zum Zum

bucuresti, bucuresti, romania
www.gradinitazumzum.ro

Gradinita Zum Zum, amplasata in Bucuresti,intr-o zona aproape lipsita de trafic auto, se bucura de generozitatea conditiilor oferite de o vila primitoare si calda. Predarea in limbile romana si engleza. Personalul didactic este atent selectionat. Persona ...

E-mail
Cuvinte Cheiegradinita bucuresti