catalog digital

Cuvinte Cheie:harti

Firma/site RSS

Bucuresti pentru toti ... totul despre Bucuresti

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.bucuresti4all.ro

Toate informatile despre Bucuresti - istorie, evenimente, harti, puncte de interes, utile. . . totul despre Bucuresti. Cele mai importante evenimente ale Bucurestiului . Informatii utile pentru bucuresteni , vizitatori , turisti .

Telefon0755614400
E-mail

It Genetics Store

Strada Parcului, Bucuresti, România
www.itgstore.ro

Solutii integrate pentru sisteme de identificare automata si colectare de date prin coduri de bare, sisteme de etichetare si sisteme POS.

Categorie:Imprimante
E-mail

Depozit en-gros online de birotica, papetarie

Iuliu Maniu 6, Bucuresti, Romania
www.officepapetarie.ro

Depozit en-gros online de birotica, papetarie Depozit en-gros online cu oferta completa de produse de birotica si papetarie.Comercializam o gama larga de produse cu cele mai cunoscute marci din domeniu la preturi de importator si cu livrare in 24h.

Telefon0213179717
Fax0213179717
E-mail

Magazin online de birotica,papetarie

Stelea Spataru 1, Bucuresti, Romania
www.papet.ro

Magazin online de birotica,papetarie Magazin online cu oferta completa de produse de birotica si papetarie. Comercializam o gama larga de produse cu cele mai cunoscute marci din domeniu. Livrarile se fac direct din stoc in 24h.

Telefon0213182722
Fax0213182723
E-mail

Importator direct de birotica, papetarie

Iuliu Maniu 6, Bucuresti, Romania
www.eurogrupoffice.ro

Importator direct de birotica, papetarie Importator cu oferta completa a produselor de birotica si papetarie.Importam o gama larga de produse oferind astfel posibilitatea clientului de alegere a produslui dorit.Garantam calitate si provenienta produselor noastre.

Telefon0213179717
Fax0213179717
E-mail

Aricole de curatenie si consumabile

www.consumabile-eu.ro

In paginile magazinului nostru descoperiti produse curatenie profesionale Tana Werner & Mertz dedicate firmelor de profil dar si articole obisnuite de uz casnic si gospodaresc Vermop.

E-mail
Cuvinte Cheiesapunprosoapehartie igienica

Articole curatenie profesionale

Str. Rosiori de Vede, Nr. 1, Bucuresti, Romania

Dupa mai bine de 10 ani de munca neintrerupta in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere a spatiilor de locuit si a birourilor, INSTANT CLEAN S.R.L. pune la dispozitia clientilor sai prin magazinul online www.consumabile-eu.ro, articole curatenie ...

Telefon0724129450
E-mail

Intercom T&T

Str. Mihai Bravu, nr. 246, Ploiesti, Jud. Prahova, Ploiesti, Romania
www.intercomtnt.ro

Intercom T&T SRL este o companie cu punct de lucru in Ploiesti str.Mihai Bravu nr.246, infiintata in anul 2007 ce asigura servicii ecologice transport, colectare,depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase

E-mail

Dispensere Sapun si Prosoape Hartie

B-dul Muncii nr. 1, Brasov, Romania
www.dispensere-hartie.ro

Consumabile si dispensere adaptate locatiilor mici sau mari: dispenser prosoape hartie, dispenser tacamuri, dispersere sapun. Import, distributie hartie igienica, prosoape hartie.

Telefon0753052088
E-mail

Servetele de masa, faciale si pt uz cosmetic

STR ALEEA IEZERULUI, NR 7, LOC PLOIESTI, Ploiesti, Romania
www.utilajehartie.ro

Producem si vindem din anul 2000 utilaje si echipamente specifice industriei hartiei si cartonului, utilaje procesare si fabricare role hartie, prosop medical, role hartie jumbo si minijumbo, hartie igienica, (color,simplu/dublu/triplu strat), hartie igie ...

Telefon0747.137.471
E-mail