catalog digital

Cuvinte Cheie:pensiuni

Firma/site RSS

SC Book Fast and Smart SRL

www.bookfast.ro

Descopera Romania turistica. Cele mai bune preturi de cazare prin rezervari direct la hoteluri, pensiuni, vile, etc. Comentarii reale de la turisti. Oferte last minute, early booking, clienti fideli si multe altele. Reduceri, oferte, promotii de cazare.

Telefon0743110627
E-mail

Cazare Pensiuni Brasov - Preturi Accesibile - Casa Tima...

Brasov, Brasov
www.cazarepensiunibrasov.ro

Cazare Pensiuni Brasov - Preturi Accesibile - Casa Timar Brasov Pensiunea Casa Timar situata in centrul Brasovului, va ofera cazare la preturi accesibile si avantajoase cu o multime de servicii si facilitati.Situata in centrul orasului Brasov in apropierea principalelor atractii turistice Pensiunea CASA TIMAR ofera se ...

Telefon0756204110
E-mail

SC TURISM CASA ALEX SRL

www.casaalextgjiu.ro

Cazare in Targu Jiu - conditii de 3 stele, locatie ultracentrala si preturi accesibile. 100 lei camera dubla, 120 lei camera tripla, 140 lei apartamentul. Rezervari la numarul de telefon 0760928500 sau pe site.

Telefon0760928500
E-mail

RomaniaTonight.ro: Cazare Hoteluri, Pensiuni, Apartamen...

Cantemir No. 1, Bucuresti, Romania
www.romaniatonight.ro

Cele mai atractive oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri si apartamente de inchiriat in regim hotelier din Romania cu tarife actualizate, galerie foto, adrese si numere de telefon pentru contact direct pentru orasele Bucuresti, Timisoara, Craiova, ...

Telefon0744230000
E-mail

Pensiune Brasov - Cazare - Camere Duble - Pensiunea Cas...

Brasov, Brasov, Romania
www.casatepes.ro

Pensiune Brasov aflata in centrul orasului. Pensiunea Casa Tepes va pune la dispozitie 5 camere duble. Este locul potrivit pentru afaceri sau relaxare. Pensiunea Casa Tepes este situata in Brasov, langa Teatrul Dramatic, in apropiere de centrul Brasovulu ...

Telefon0749663966
E-mail

cazare ieftina

www.caut-cazare.ro

Cauti cazare ieftina in cele mai populare zone turistice? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune oferte de cazare la hoteluri si pensiuni. Aici gasesti oferte speciale si sejururi la cele mai mici preturi.

E-mail

Cazare litoral

Bucuresti, Bucuresti, Romania
cazare.ws

Cazare litoral. Daca vreti sa petreceti sarbatorile de iarna sau doar un concediu de neuitat in statiunea Busteni noi va facem recomandari cu cele mai bune locuri de cazare.

Faxhttp://cazare.ws
E-mail

Cazare Sibiu

cazare-sibiu.viaromania.eu

Te asteptam cu zeci oferte de cazare in Sibiu la hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente in regim hotelier. Rezervarile se fac direct la proprietar sau prin agentie de turism, fara comision. Se ofera vouchere de reducere pentru rezervarile ulterioare!

E-mail

Pensiune Cluj-Napoca

Str. E. Racovita Nr. 20, Cluj-Napoca, Romania
www.piccolaitalia.ro

Pensiunea Piccola Italia va ofera cazare in centrul orasului Cluj-Napoca, la 5 minute de gara de trenuri. Oferim conditii optime, la preturi rezonabile (parcare, Wi-Fi, restaurant etc.).

Telefon+40264536110
E-mail

cazare in Vatra Dornei

Runc, nr 3, Vatra Dornei, Romania
www.vilaiulia.com

Vă oferim cazare in Vatra Dornei, de 3 *** , pe Strada Runc, nr 3 , un loc unde se îmbină în mod fericit clasicul cu modernul, şi nu în ultimul rând cu tradiţia bucovineană. Va asteptam cu drag !

Telefon0745261972
E-mail