catalog digital

Cuvinte Cheie:pizza

Firma/site RSS

AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie...

aromacenter.ro

AROMA - CENTRU DE EXCELENTA Gastronomie si Tehnologie Alimentara ofera cursuri gratuite de: bucatar, ospatar, pizzar, somelier, barman, patiser.

Telefon0728110364
E-mail

Pizzerie Bucuresti - Pizza Fantasia - livrare pizza la ...

www.fantasiapizza.ro

Pizzerie Bucuresti - Pizza Fantasia - livrare pizza la domiciliu si birouri Pizzerie Bucuresti Sector 1 Pizza Fantasia va ofera livrari la domiciliu si la birou in Bucuresti de pizza delicioasa, livrare pizza in zonele: Dorobanti, Romana, Universitate, Victoriei, Primaverii, Floreasca, Stefan Cel Mare.

Categorie:Arta Culinara
E-mail

Antica Pizza

Strada Fantanica, numarul 5, Bucuresti, Romania
www.anticapizza.ro

Cea mai buna Pizza din Bucuresti facuta la cuptor cu lemne. Livrare non stop la domiciliu. Efectuam livrari in Sectoarele 1, 2 si 3. Best Pizza Delivery in Bucharest. Enjoy! Pofta buna!

Categorie:Alimentare
Telefon+40733.308.408
E-mail

Restaurant nunta

http://www.lapiazzetta.ro, Bucuresti, Romania
www.lapiazzetta.ro

La piazzetta - Restaurant bazat pe manacaruri cunoscute din bucataria internationala. Organizari nunti, botezuri, mese aniversare sau evenimente diverse. Oferim si servicii de catering si livrari la domiciliu. Detalii pe www.lapiazzetta.ro

Telefon0722448193
E-mail

Pizza Craiova

www.pizzaalforno-craiova.ro

Folosim ingrediente de calitate de la mari producatori din toata Europa, faina din Ungaria, masline din Egipt, sos de rosii si produse lactate din Italia, mezeluri de la cei mai mari producatori din tara, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai d ...

Categorie:Catering
E-mail

Comanda Pizza in Bucuresti

www.trentapizza.ro

Trenta Pizza este o companie de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe. Inca nu ai gustat o pizza de la Trenta? Mai ai o sansa. Comanda online sau la telefon 9645 si iti livram rapid pizza dorita.

Categorie:Alimentare
E-mail

Pizza, Pizzerii

str. Sirenelor, 17, Bucuresti, Romania
www.pizza-pizzerii-ro.ro

Situl contine pizzeriile din Bucuresti si din tara. Tot aici gasiti lista cu meniurile complete ale pizzeriilor, adresele , numerele de telefon, harta, etc. Totodata se mai afla pe site: restaurante, academie gastronomica, baruri, cluburi de dans, muzee, ...

Telefon0726604986
E-mail

Spago Pizza Bucuresti

Matei Basarab 93, Bucuresti, Romania
www.spagopizza.ro

Spago Pizza livreaza mancare gustoasa si sanatoasa la domiciliu in Bucuresti . Nu ezitati si comandati sunand la 0740909000 pizza , salate , paste , meniuri grill , etc. La noi gasiti mancare de calitate preparata cu produse proaspete si bune .

Telefon0758817552
E-mail

Gratar electric

Str Iuliu Maniu nr 1, Bucuresti, Romania
www.hendi.ro

Gratar electric si cuptoare de pizza distribuite de catre Hendi, firma ce functioneaza in domeniul horeca ca si furnizor de echipamente si utilaje profesionale de bucatarie precum aragaze profesionale si grill electric sau pe gaz.

Telefon-
E-mail

Pizza Bucuresti non stop livrare sector 1 2 3 4 , la co...

www.livrarepizzaladomiciliu.ro

livrare pizza non stop,pizza non stop,pizza non stop bucuresti,livrare pizza sector 3,livrare pizza sector 2,livrare pizza sector 1,pizza la domiciliu,oferte pizza,livrare pizza sector 4, pizza la comanda,pizza la comanda non stop

Categorie:Alimentare
E-mail