catalog digital

Cuvinte Cheie:protectie

Firma/site RSS

Morar Paza si Protectie Arad

Splaiul General Magheru bl.304C, Arad, Romania
www.morarpazasiprotectie.ro

Firma paza Arad si protectie Arad. Servicii paza si protectie Arad, interventie Arad, monitorizare obiectiv Arad, camere de supraveghere Arad, agenti de paza Arad, protectie bodyguard Arad. Oferim sisteme securitate Arad la cele mai bune preturi. Garantam ...

Categorie:Paza protectie
Telefon0257228786
E-mail

firme de paza

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.carpatguard.com

Firma de paza si protectie CARPAT GUARD este o companie care actioneaza la nivelul Romaniei. Este situata in topul companiilor de paza si protectie din Romania, dupa numarul de angajati si ca cifra de afaceri. Oferta Paza Persoane Fizice si Juridice

Telefon213113513
E-mail

Oglinzi antifurt - sablare oglinzi

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.matuit.ro

matuit.ro va asteapta cu servicii de sablare oglinzi auto la preturi excelente. Timpul operatiei de sablare chimica este de sub 15 minute. Deplasare gratis oriunde in Bucuresti.

Categorie:Anunturi auto
Telefon0722750958
E-mail

Dotari si accesorii sportive

str. Gheorghe Sincai, nr 9/1, Tg Mures, Romania
www.dotarisportive.ro

Principalul obiect de activitate al echipei noastre este dotarea si furnizarea de solutii complete pentru amenajarea bazelor sportive. Alaturi de partenerii nostri din Germania, Austria, Polonia si Italia va oferim cea mai larga gama de produse cu profil ...

Telefon0365/882921
Fax0365/882921
E-mail

Wagenpfiel Cristian

www.24gsm.ro

Cea mai variata gama de folii de protectie, accesorii si componente pentru telefoane mobile, smartphone, tablete. Reduceri si promotii. Livrare in 24h din stocul propriu.

Telefon0728428428
E-mail

SC INTACT SERVICES SRL

www.intacteco.ro

Va punem la dispozitie o gama foarte larga de produse necesare activitatii Dvs zilnice, absorbanti industriali - pentru protectia mediului si echipamente de protectie profesionale - pentru protectia Dvs.

Telefon0734752469
E-mail

Oglinzi antifurt - inscriptionari oglinzi

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.oglinziantifurt.ro

Inscriptionare oglinzi la domiciliul clientului la preturi competitive. Durata medie pentru inscriptionari oglinzi este de 15 minute.

Vanzari Echipamente Protectie

Buzau, Buzau, Romania
vanzariechipamenteprotectie.com

Vanzari Echipamente Protectie Producatori si Distribuitori de Echipamente de Protectie. Echipamente de Lucru si Protectia Muncii SSM. Producem orice fel de echipamente de protectie. Salopete pe comanda din orice culoare si orice model.

Telefon0769698783
E-mail

Continental Security Management

www.csm-security.ro

Continental Security Management societate specializata in asigurarea serviciilor de securitate, paza / protectie, transport valori, garzi de corp / escorta, instalare sisteme de securitate si interventie rapida.

Telefon0730252762
E-mail

FEQS Group SRL

www.feqs.ro

Feqs Group este o companie prestatoare de servicii si consultanta pentru securitate la incendiu, precum servicii de ignifugare, termoprotectie, detectie incendiu, stingere si limitare incendii, autorizare psi, instructaje si evaluari psi.

Telefon0314313574
E-mail