catalog digital

Cuvinte Cheie:psiholog

Firma/site RSS

Teste de psihologie

www.teste-de-psihologie.ro

Testele de psihologie fac parte dintr-un domeniu caracterizat prin utilizarea de esantioane de comportament in scopul de a evalua constructii psihologice, cum ar fi functionarea cognitiva si emotionala a unui anumit individ.

E-mail
Cuvinte Cheietesteteste psihologie

librarie virtuala

Aleea aliorului, nr. 1, bucuresti, România
www.carti-bune.ro

Librarie virtuala care va ofera o gama variata de carti din toate domeniile: beletristica, manuale, drept, dezvaluiri, filozofie, psihologie etc. Va asteptam cu drag, sa reveniti, deoarece site-ul se actualizeaza zilnic. Comenzi telefonice: 0722546544/07 ...

Categorie: Arta si cultura
Telefon40722546544
E-mail

Teste

bucuresti
www.testerapide.net

33 de teste psihologice de personalitate va vor ajuta sa va cunoasteti mai bine!

E-mail

Psiholog Lucian Neacsu

www.psihologiepitesti.ro

Ma numesc Lucian Neacsu si sunt un psiholog care isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern situat in centrul orasului Pitesti, Arges. Ofer servici de psihologie si psihoterapie tuturor persoanelor sau cuplurilor din Romania

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Psiholog Roxana Rohan

psihologroxanarohan.ro

” Cine priveste in exterior viseaza; cine priveste in interior se trezeste”- Carl Yung Dorinta de a fi un “arhitect al sufletului uman” nu poate veni decat din inima. A ajuta pe cineva inseamna sa te ajuti mai intai pe tine, iar cand ai reusit sa o faci, ...

Categorie:Psihologie
E-mail

Psiholog Consult

strada Traian nr. 95, Galati, Romania
www.psihologconsult.ro

Servicii Psihologice de Specialitate: Consiliere Psihologica si Psihoterapie, Hipnoterapie, Evaluare si Consultanta Psihologica.

Telefon0740226826
Fax0740226826
E-mail

cabinetul de psihoterapie

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.cabinetul-de-psihoterapie.ro

Cabinet psihoterapie. Psihoterapeut atestat, Bucuresti sector 1. Psihoterapie si consiliere psihologica adulti, adolescenti si copii.

Categorie:Psihologie
Telefon0735-548.829
E-mail

Psiholog bun Bucuresti

centrupsi.ro

Nu a fost nicicand mai simplu sa beneficiezi de suportul unui psiholog calificat. Alege clinica PSI din Bucuresti si ai parte de servicii de psihlogie, psihoterapie si consiliere de cuplu oferite de doi dintre cei mai renumiti psihologi romani.

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Cabinet Psihologie: Lucretia Preda - Psihoterapeut

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.psihologconsult.ro

Vei gasi aici informatii despre activitatea si serviciile mele, dar si despre modul in care poti beneficia de hipnoterapie atat tu, cat si cei dragi tie. Daca nu gasesti ceea ce cauti, contacteaza-ma, si te voi indruma cu placere.

Categorie:Psihologie
Telefon0740226826
Faxhttp://www.psihologconsult.ro
E-mail

Cabinet psihologic,control periodic medicina muncii,mun...

www.psihotim.ro

Psihotim-Evaluari psihologice obtinere permis conducere auto,obtinere/prelungire permis port-arma letala/neletala (autorizare,angajare),autorizare detectiv particular,examinare angajare/exam periodic agent paza,analiza muncii,recrutare.

Categorie:Psihologie
E-mail