catalog digital

Cuvinte Cheie:psihoterapie

Firma/site RSS

Psiholog Lucian Neacsu

www.psihologiepitesti.ro

Ma numesc Lucian Neacsu si sunt un psiholog care isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern situat in centrul orasului Pitesti, Arges. Ofer servici de psihologie si psihoterapie tuturor persoanelor sau cuplurilor din Romania

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Psiholog Roxana Rohan

psihologroxanarohan.ro

” Cine priveste in exterior viseaza; cine priveste in interior se trezeste”- Carl Yung Dorinta de a fi un “arhitect al sufletului uman” nu poate veni decat din inima. A ajuta pe cineva inseamna sa te ajuti mai intai pe tine, iar cand ai reusit sa o faci, ...

Categorie:Psihologie
E-mail

cabinetul de psihoterapie

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.cabinetul-de-psihoterapie.ro

Cabinet psihoterapie. Psihoterapeut atestat, Bucuresti sector 1. Psihoterapie si consiliere psihologica adulti, adolescenti si copii.

Categorie:Psihologie
Telefon0735-548.829
E-mail

Atacul de panica

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.atacul-de-panica.ro

Un atac de panica se caracterizeaza printr-un acces brusc si intens de frica sau anxietate. Aceste episoade pot deveni repetabile in special atunci cand revin conditiile care l-au declansat.

Categorie:Psihologie
Telefon0735-548.829
E-mail

Psiholog bun Bucuresti

centrupsi.ro

Nu a fost nicicand mai simplu sa beneficiezi de suportul unui psiholog calificat. Alege clinica PSI din Bucuresti si ai parte de servicii de psihlogie, psihoterapie si consiliere de cuplu oferite de doi dintre cei mai renumiti psihologi romani.

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Psiholog Clinician Psihoterapeut de Familie si Cuplu

Avram 24, Bucuresti, Romania
in2constient.ro

Psihoterapie de cuplu si familie; Consiliere psihologica in acord cu varsta, nevoile sau problemele fiecaruia; Consiliere Psihologica pentru familii cu dificultati, parintii al caror rol este resimtit ca o piedica in calea propriei dezvoltari.

Categorie:Psihologie
Telefon0723 250 333
Faxhttp://in2constient.ro
E-mail

Tedy crestin

www.adaptabil.ro

Psihoterapie, training, coaching si psihologie mixate, aplicate si implicate in viata de si cu zi. Ne bazam pe gandire critica si pe adaptabilitate pentru a ne creste calitatea si intelegerea vietii si va invitam cu no I in aceasta explorare.

Telefon0745654972
E-mail

Cabinet individual de psihologie- Crinela Turcu

B-dul Magheru, nr. 32-34 - reper Piata Romana, Bucuresti, România
www.psihoterapie.com.ro

Sunt CRINELA TURCU si iti pun la dispozitie experienta mea de peste 15 ani in domeniul psihoterapiei si psihologiei clinice. Vreau ca experienta mea profesionala impletita cu formarile mele ca profesionist si ca om sa te sustina in calatoria ta spre tine ...

Telefon0728.157.279
E-mail

Cabinet individual de psihologie Camelia Dracsineanu

Sos Pantelimon, Nr 258, Sector 2, Bucuresti, Romania
www.camelia-dracsineanu.ro

Psiholog Camelia Dracsineanu, specializat in terapie de famile, ofer sedinte personalizate familiilor aflate in impas emotional. Integrez metode d eterapie sistemica, terapie narativa si terapie strategica in functie de necesitatile si situatia curenta a ...

Categorie:Psihologie
Telefon0729889300
E-mail

Psihoterapie Existentiala Analitica - Logoterapie - Con...

Psihoterapie existentiala analitica precum si logoterapie, consiliere si insotire, oferite de SAEL Romania, o asociatie in formare.

E-mail