catalog digital

Cuvinte Cheie:recuperare

Firma/site RSS

Cabinet de acupunctura Bucuresti

www.acupunctura-qi.ro

Acupunctura pusa in practica de acupunctor chinez la clinica de medicina alternativa Qi, din Bucuresti, sector 2. Clinica Qi este o clinica de medicina alternativa, recuperare medicala, acupunctura din Bucuresti.

Telefon40212246922
E-mail

Cabinet de reumatologie Dr. Simona Popescu - PITESTI

Str. Alunului bloc C17, PITESTI, Arges
www.cabinetreumatologiepitesti.ro

Siteul de prezentare al cabinetului individual Dr. Simona Popescu. Cabinetul acopera specialitatea reumatologie, respectiv specializarile: recuperare, medicina fizica si balneologie. Este situat in Pitesti, pe strada Alunului, la parterul bloc. C17.

Telefon0729881673
E-mail

Recuperare creante

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.moneyback.ro

Servicii de recuperare creante, recuperari debite, datorii, neplata facturi; oferte de consultanta in managementul creantelor.

Categorie:Juridic
E-mail
Cuvinte CheieRecuperare creante

Kineto Cabinet

Ciprian Porumbescu, 5, sector 1, Bucuresti, Romania
www.kinetocabinet.ro/kinetoterapie.php

Kineto Cabinet Noi toti dorim sa fim sanatosi si fericiti, insa uneori pentru asta avem nevoie de o mana de ajutor. La Kineto Cabinet, in inima Bucurestiului, terapeuti experimentati va vor ajuta cu toate tipurile de terapie fizica, fie ca este vorba de recuperarea medi ...

Telefon0722297501
E-mail

Centrul Medical Constanta-Medicina Integrata-Recuperare...

constanta, constanta, Romania
www.medicinamuncii.eu

Centrul Medical de Medicina Muncii - Medicina Integrata si Recuperare Medicala isi desfasoara activitatea intr-un sediu modern si va ofera o intreaga gama de servicii medicale la standarde superioare. Scopul nostru este sa asiguram servicii medicale de in ...

Servicii it Service calculatoare

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.servicecalculatoarebucuresti.ro

Servicii IT, reparatii calculatoare, devirusare, instalare Windows si antivirus, configurare retea de calculatoare, suport tehnic, helpdesk si administrare retea de calculatoare, in Bucuresti.

Telefon0720428990
E-mail

Ventilatie cu recuperare de caldura

sos. Chitilei 181, sector 1, Bucharest, Romania
www.julienexpert.ro

JulienExpert comercializeaza centrale de ventilatie cu recuperare de caldura. Aceste sisteme de ventilatie iau forma unor centrale termice cu recuperare de caldura ce pot fi montate cu usurinta pe tubulatura.

Categorie:Aer Conditionat
Telefon0216687200
E-mail

Med Help SES SRL

www.medhelpses.ro

Noi, echipa tanara si specializata de la MedHelp SES, va asteptam sa ne cunoaseti, pentru ca noi va vom ajuta sa va redobanditi starea de bine, de relaxare si sanatatea prin serviciile noastre realizate cu multa indemanare si aparatura de ultima generatie ...

Telefon0787598722
E-mail

Equilibrium - Centru Recuperare Medicala Constanta

Constanța, Str. Unirii nr.108A, Complex Orion, Constanta, Romania
www.equilibrium-on.ro

Equilibrium - Centrul de Recuperare Medicala Constanta va ofera servicii de recuperare medicala, medspa, kinetoterapie, hidroterapie si masaj intr-o atmosfera relaxanta, alaturi un personalul profesionist.

Telefon0732-598500
E-mail

Camin Millennium

www.caminmillennium.ro

Camin Millennium asigura ASISTENTA Medicala‚ 24/24h prin medic, asistente, infirmiere; RECUPERARE medicala si mentinerea conditiei fizice, Kinetoterapeut; CAZARE/MASA in camere cu 2-4 locuri, spatioase, luminoase, dotate cu mobilier nou, TV LCD, cablu tv.

Telefon0733877978
E-mail